Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +18
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
ryzu +21
my już pod aresztem śledczym, #budda pdw
Dajcie plusa na zachętę, znając życie wyślą mnie na tą pizgawice do odśnieżania albo inne g---o ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#januszex #kolchoz #przegryw
@Kadet20: to najlepiej - poślizgnij się na lodzie przy kierowniku, udawaj, że Ci dysk wypadł i cyk tydzień zwolnienia. A w tym czasie maszynę naprawią ¯\(ツ)/¯
@freeszpak @Rick_Sanchez
A tak btw. spółka gieldowa? Bo zauważyłem że im robol niżej w hierarchii, tym lepiej wie ile firma ma przychodu
No i to było gdzieś pół roku temu, zakładowy mechanik nie zrobił bo kiedy jak wózek w użyciu cały czas, a to wymaga kilku dni pracy xD
Jak można mieć jeden wózek w firmie pracującej 24/6? To trzeba być debilem xD