Wpis z mikrobloga

#sejm Zandberg pierwsze słowo i już fikołek xD Zakłócił obrzęd religijny czyli co? Już popieramy obrzędy religijne w miejscach państwowych ( ͡° ͜ʖ ͡°) To jest niesamowite jak lewaki robią kurtyzanę z logiki
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wieszacz564: Konfederaci nie rozumieją poszanowania innych poglądów, czyli niepopierania obrzędów religijnych w sejmie, ale potępiania tego co o-----ł Braun
  • Odpowiedz
@wieszacz564: Odróżniasz salę plenarną, gdzie uchwalane są ustawy i realizowana jest władza państwowa, od przedsionka na korytarzu dla gości? Odróżniasz mieszanie polityki z religią od przedsięwzięć mających na celu utrzymywanie dobrych relacji z mniejszościami?
  • Odpowiedz
@wieszacz564: Przypominam o tunelach i ludobójstwie. Nikt tego nie lubi. Coś jak z pedałami, chcą ustawą znieść chorobe. Dlaczego nie chcą zlikwidować np. nie wiem Agorafobii albo Arachnofobii?
  • Odpowiedz
@kinesin1000: Z mniejszością religijną w Polsce, jaką są wyznawcy judaizmu. Poza tym, mój wpis dotyczył fikołka opa, który błędnie twierdzi, że zorganizowanie spotkania dla mniejszości religijnej na korytarzu sejmu i potępianie czynu Brauna przeczy postulatowi rozdziału religii i państwa. O Izraelu nic nie pisałem.
  • Odpowiedz