Wpis z mikrobloga

#bystrzaktv W sumie jak sie skończą streamy to najbardziej przewalone będzie miał tajfun xD. Alimenty na karku, długi za szpital, na małpeczke tez nie ma jak zarobić przez tą noge, a nie oszukujmy się ta noga sama się nie wyleczy jak to myśli Rafałek i bez lekarza to do lata będzie kurował tą noge, w dodatku ta pięta czarna czy to brudne czy gnije.. żeby nie było życzę mu dużo zdrowia, ale chyba Tajfun bedzie najwiekszym przegranym jak streama nie bedzie, bo przeciez baron nawet mu złotówki nie da na chleb jeżeli parobek nie będzie zarabiał na niego.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@poster900: wcale tak nie jest. Mój znajomy dostał kiedyś infekcji, która była niebezpieczna dla jego zdrowia, a gdy cudem dotarł do szpitala, to Pani w recepcji powiedziała, że nie przyjmą, bo jego status w bazie jest na czerwono(nieubezpieczony) - nie i chu., poleciła jechać mu do stolicy(45 kilometrów od miejsca zamieszkania), bo MOŻE tam pomogą. Dobrze, że na korytarzu trafiła się w Pani Doktor, która go przyjęła, z serca, i
  • Odpowiedz
@PomponPolny: Tyle, że tajfun był raz tylko w szpitalu jak spadł z dachu potem już tej nogi nie prześwietlał ani nie był na żadnej kontroli jakieś leki mu przepisali to albo ich nie brał albo jak brał to mieszał z wódką. To nie to, że go nikt nie chciał przyjąć tylko on po prostu nawet nigdzie nie poszedł sprawdzić co z tą nogą się dzieje. Dobra nawet jak mu opłacą
  • Odpowiedz
@abcd1414: no leki sie podaje na padaczke alkoholowa pewnie powiedział że już od 2 miesiecy nie pije i takie mu przepisali bo to ją wycisza ... Ojciec z dnia na dzien nie pił 2 tygodnie gadam z nim normalnie chodzi cos tam kombinuje w jakis domowych naprawach zrobił sobie kanapki położył sie patrze a on zaczyna się trząść pierwszy raz cos takiego widziałem w zyciu nawet nie wiedziałem jak zareagowac
  • Odpowiedz
@abcd1414: hujwi jaką, ale on brał leki na padaczkę i nawet sam bySkrzat się dziwił i o tym gadał, te ostatnie zachowania parobka były właśnie przez mieszanie leków na padaczke z wódą, pohuj on je brał nikt nie wie, może jako dopalacz ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz