Aktywne Wpisy
USSCallisto +32
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
KolorowychSnow +178
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#komputery #audioboners #sony #pcmasterrace #audiovoodoo
Gdybyś mógł, to wciśnij Win+R, wpisz "msinfo32" wciśnij Enter i tam gdzie są dwie wartości "Producent systemu" i "Model systemu" powinien widnieć model płyty głównej. Potem powinno się znaleźć na stronie producenta dedykowane sterowniki Realteka pod daną płytę główną które być może będą lepsze od tego co zassał Windows Update.
https://www.snappy-driver-installer.org
Może jest to kwestia sterowników, a te na stronie ASUSa są przestarzałe i przez SDIO załatwisz te najnowsze które będą działały poprawnie bez zarzutu, i będziesz mógł skonfigurować pięciokanałowe audio.
Na ten przykład u mnie te
Ewentualnie spróbuj sobie takie coś puścić, Winamp 5.1 miał takie pliki