Aktywne Wpisy
docent1995 +26
poważnie jest aż tylu naiwnych frajerów? XD
to jest naprawdę straszne, że ten naród jest tak tępy.
#famemma
to jest naprawdę straszne, że ten naród jest tak tępy.
#famemma
matthewonthego +98
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
@Averte: Pobędzie z nim chwile i pójdzie skakać na innym bolcu.
@Averte: ale oni gardzą kobietami xD
@A_R_P:
@kukold: po pierwsze z argentyny a po drugie on w swoim ostatnim filmiku tłumaczył, że ślub nie daje jej prawa do pobyty.
@czescmampytanie: jakieś źródło? ne=idawno koleś wrzucał filmik na youtube i niby wszytsko ok między nimi.
Nic nie bierze sie z niczego. Ja nie gardze, ale rozumiem.
i rzekomo oboje twierdzą, że pozostali w przyjacielskich relacjach? xd
@Averte:
@Noicozezebowniemam udowadnia to, że można znaleźć babkę. I nie trzeba do tego robić filmików na youtube. Z rok temu w widziałem gościa, który wyglądał z gęby jak szczur, był po prostu brzydki, a laskę miał 3 levele powyżej swojego poziomu. Zresztą regularnie widuję pary gdzie on jest mega przeciętny albo wręcz słaby a ona znacznie powyżej jego levelu, a wg wykopu zakola to już GEJM
Aleś mnie uruchomił. Laska ma ewidentnie jakiś syndrom opiekunki albo dziwny fetysz na skrajnych brzydali, a nawet jeśli nie, to jest historia z pogranicza błędu przeżywalności czy może w tym wypadku nieruchalności.
Prawda jest taka że 99.9% facetów z takim ryjem nie skonczyłoby nawet z odrobiną uwagi od płci przeciwnnej, ale zawsze znajdzie się jakiś normik, który wyskakuje z taką historią i ona ma niby coś udowodnić. Na każdą taką
mieszkam też w turystycznym rejonie, latem widzę takich par zatrzęsienie
naprawdę, żyjecie w jakimś wyparciu byleby wyszło na wasze,
Co nam to udowadnia? Ludzie są różni wiadomo, blackpill to w gruncie rzeczy cope i w dużej części bzdury pisane z frustracji, ale ma też sporo racji - ludzie dobierają się blisko swojego poziomu atrakcyjności, chyba że
Całe te normikowe gadanie, że musisz się dobrze czuć najpierw ze samym sobą to cope. Ludzie są lustrem w którym się oglądamy i to doświadczenia z nimi często zdecydują czy w ogóle
Pewność siebie, charyzma itd nie wynika z jakichś prostych generalizacji. Trzeba się juz zagłębić w życie danej osoby, ale nie znaczy to, że gdyby byli np ładniejsi to z automatu byliby