Aktywne Wpisy

steel_works +815
Cześć Mireczki.
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby

źródło: IMG_1818_Easy-Resize.com
Pobierz
szyderczy_szczur +575
Musimy sprowadzać dupiaste latynoski i drobne Azjatki żeby miał kto pracować na nasze emerytury!
#demografia #imigranci #oswiadczenie
#demografia #imigranci #oswiadczenie

źródło: latin-women-dating-768x768
Pobierz
Wiadomo, najlepiej jak najtaniej. Gdybym miał hajs na wiatrówkę za kobel to bym nie robił tego wpisu (。◕‿‿◕。)
#gory #trekking
źródło: temp_file3202912606653666469
PobierzByć może będziesz musiał zejsc do 10
https://www.olx.pl/d/oferta/kurtka-przeciwdeszczowa-meska-hi-tec-CID87-IDVgLzg.html
Na razie chadzam głównie po Beskidach, ostatnio byłem na pilsku, było odczuwalne -20 na szczycie, pod szczytem może -10 albo i -5 i jedyne co miałem to koszulka termo, bluzka termo i na to jakaś zwykła kurteczka ala wiatrowo z reserved, nie ocieplana ani nic i było mi cieplutko. Jedynie na samym szczycie ubrałem
Jak na deszcz i śnieg to hardshell bardziej ;)
Tak jak piszą wyżej - w każdej membranie prędzej czy później się zapocisz. Trochę pomogą suwaki pod pachami i inne bajery.
Szukaj używek dobrych marek albo jakąś opcję budżetową z Decathlona.
@Anty_Chryst: To polecam Bergans of Norway Stranda. Cienki, lekki, suwaki pod pachami i na p----i. Czip Recco, odsuwany pas śnieżny. Kaptur 3D. Suwak dwustronny YCC. Dobrze oddycha. Jedyny minus to sztywne rzepy przy rękawach, z gumy która w końcu pęka. Ale to można samemu jakoś naprawić zwykłymi rzepami. Miałem kurtkę z membraną Wolfganga, Stormberga, wojskową brytyjską, myśliwską. Bergans najlepszy.