Aktywne Wpisy

okoboji +21
witam co sądzicie o tego typu stylizacji na zapoznanie z przyszłymi "teściami"?
i ewentualnie takie ciuchy są w zara/h&m czy to trzeba na wymiar szyć?
#modameska #ubierajsiezwykopem #kiciochpyta
i ewentualnie takie ciuchy są w zara/h&m czy to trzeba na wymiar szyć?
#modameska #ubierajsiezwykopem #kiciochpyta
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-16 o 10.32.55
Pobierz
nonOfUsAreFree +125
To jest ciekawa informacja. Ruch na portalach i apkach randkowych radykalnie spadł w relacji do szczytu z lat 2016-21. Tinder stracił 40% użytkowników, Match Group 50%. Bumble stracił 90% wyceny rynkowej z powodu spadającego zainteresowania.
Autor wskazuje, że powodem jest kobieca hipergamia motywująca do szukania potencjalnych partnerów wśród 6% męskiej populacji (najlepiej zarabiających i najprzystojniejszych). Tymczasem mężczyźni przeszukują 60% ofert.
To oznacza, że większość kobiet jest ofiarą złudzenia, że jej potencjalny wybranek ma ochotę
Autor wskazuje, że powodem jest kobieca hipergamia motywująca do szukania potencjalnych partnerów wśród 6% męskiej populacji (najlepiej zarabiających i najprzystojniejszych). Tymczasem mężczyźni przeszukują 60% ofert.
To oznacza, że większość kobiet jest ofiarą złudzenia, że jej potencjalny wybranek ma ochotę

![18 lat piekła za niewinność. Jak system zniszczył Tomasza Komendę [ANALIZA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7db4a971a4e2cc0f3ef69f1a2897774e83175650c4628e525fef6b0459d8627d,q80.jpg)

Najbardziej satysfakcjonuje mnie tarcza, którą pozwolił mi fikuśnie pomalować xD
Nie było czasu by zrobić szczegóły typu jakieś cienie, dodatkowe elementy typu krew, więc są to czyste, bazowe kolory
Nie miał brązowego, sam go sobie robi więc powiedział, że juz to sam dokończy:<
Dlatego nie będzie to w pełni moja praca, ale z tego co sama zrobiłam to jestem zadowolona :D
Te białe, puste, niepomalowane paski wlasnie beda brazowe
#modele #figurki #malowanie
źródło: Screenshot_20240113_214712_Gallery
Pobierzźródło: 20240113_205227
Pobierzźródło: 20240113_205204
PobierzTo mam teraz plan co zrobic by awansowac w sztuce
Dzieki za hinta
Ty calkiem dobrze funkcjonujesz
malowanie to jedna z co fajniejszych sposob na hobby i relaks.
jak bys chciala sie w to wciagnac to zapraszam na naszego wykopowego discorda - moge zapro na PW podeslac