Aktywne Wpisy
SmugglerFan +254
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
duzy_krotki +76
Taka nasza mentalność, ze skrajności w skrajność, od komunizmu do turbo-kapitalizmu.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
Ilość watów zależy od grzałki, każda ma swoje widełki przy których pracuje dobrze. Może żona ma faktycznie za dużą moc i dlatego tak smaży.
Takie uczucie też możesz mieć od za dużej ilości nikotyny, spróbuj 6 mg.
Poza tym, polecam też saszetki z nikotyną, np. Velo, weź sobie na testa. Ja teraz używam tego i tego. Vapuję w domu rano przy kawie i przy piwku wieczorem a w dzień zapodaję sobie
PS. Zjechałem na efajku od żony już do 5 Watt i dalej to samo, przydusza.
@NaebanyMistrzu @Ziombello: Nie do końca. Box też może być MTL, czyi z ust do płuc.
@NaebanyMistrzu: Tak, skrót od Mouth to Lung. Ten drugi typ, to DL - Direct Lung
Wniosek taki ze ten liquid z mleczanem jest dla mnie mniej drażniący, jako że jestem