Wpis z mikrobloga

poproszę o link potwierdzający te kłamstwa

@ChybaSnisz: proszę bardzo: https://tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/warszawa-znikaja-barierki-sprzed-sejmu-st7719281

W piątek rano zdemontowano barierki ustawione przed Sejmem. Te, jak przekazywała rzeczniczka marszałka Sejmu Katarzyna Karpa-Świderek, pojawiły się na prośbę policji w związku z organizowanym 11 stycznia protestem.

Jeżeli twierdzisz że rzeczniczka marszałka kłamie to zapraszam do zamieszczenia linku potwierdzającego że kłamie.
@JuliuszSlowacki: poprosiłem o link potwierdzajacy kłamstwo konfederacji. Kto z konfederacji twierdził, że to decyzja Hołowni?
Na marginesie barierki zatwierdził Hołownia bo bez jego zgody policja nie mogła ich postawić - ale to tak gwoli ścisłości.
@ChybaSnisz: wam na twarz naszczac to będziecie się wykłócać ze ciepły deszcz pada. Rozumiem że jak powiem świr od gaśnicy walczący z menora to wcale a wcale nie chodzi mi o brauna? Barierki rotacyjne, do kogo to by mogła być przyjebka, nie wiem, nie wiem, może detektywa sobie zatrudnij xd albo wejdź na fb gdzie Hołownia wprost jest wymieniony

Rozumiem, że Hołownia prośbę policji o ustawienie barierek by zabezpieczyć manifestacje miał
@Gluptaki: przyjebka, przyjebką. Zapytałem gdzie jest kłamstwo członków konfederacji i nie uzyskałem odpowiedzi z prostego powodu - nie było żadnego kłamstwa. Były drwiny etc. ale żadnego kłamstwa nie było (poza kłamstwem autora komentarza). Nienawidzę manipulacji, dlatego zwracam uwagę na takie niuanse. Twoje unoszenie się niczemu nie służy.
Hołownia został wyśmiany po deklaracji, że "barierki znikają, Sejm otwiera się na ludzi". Barierki wróciły, czasowo, ale wróciły i za to został wyśmiany. Jeśli
to jak zachowałby się na miejscu PISu?

@ChybaSnisz: Na jakim miejscu PIS? W stanie permanentnej oblężonej twierdzy? I na jakim miejscu teraz nie jest, że stale rozstawione barierki nie są teraz nagle potrzebne przez lata?

Barierki wróciły, czasowo, ale wróciły i za to został wyśmiany.

@ChybaSnisz: Barierki zostały rozstawione na 1 dzień do zabezpieczenia konkretnego wydarzenia masowego, do czego służą. Już ich nie ma. Co ty chcesz w ogóle porównywać
@LoginZajetyPrzezKomornika: od 2016 r. pod Sejmem odbywały się regularne strajki, różnych maści organizacji. Hołownia obecnie ma ten komfort, że nikt mu nie "oblęża twierdzy". Sytuację jest inna, więc co ty chcesz porównywać i na podstawie czego chcesz wyciągać tą swoją pewność?
Jak większa liczba osób zacznie regularnie protestować pod Sejmem to barierki będą tam stały "decyzją policji" ( ͡ ͜ʖ ͡) lub ludzie będą gazowani i
@ChybaSnisz: Co to znaczy, że odbywały się regularne strajki? Konkrety, co, kiedy i jak długo trwało? Czemu barierki nie były regularnie rozkładane i ściągane tylko oszołomskie tłumoki się nimi opatuliły na lata? Co stale zagrażało PiSowskiej hołocie, Ich urojenia w głowie? Hołownia ma ten komfort, że nie żyje w oblężonej twierdzy, a barierki są rozstawiane dla konkretnego wydarzenia, co pokazał marsz w obronie PiSowskich przestępców i milionerów. "Barierki znikają, Sejm otwiera
@LoginZajetyPrzezKomornika: używasz tyle slangu stricte wykopowego, że sprawiasz wrażenie, jakby to było twoje jedyne źródło informacji.
Pod Sejmem regularnie tworzyły się zbiorowiska, a zaczęło się od organizacji o dziwnych nazwach, które znikały tak szybko jak się pojawiały. Przetestuj swoją wyszukiwarkę Google wpisując różne frazy to będziesz miał przegląd sytuacji.

Co stale zagrażało PiSowskiej hołocie, Ich urojenia w głowie?

@LoginZajetyPrzezKomornika: odpowiem ci pytaniem na pytanie: Co zagrażało Hołowni, bał się terrorystów
Pod Sejmem regularnie tworzyły się zbiorowiska, a zaczęło się od organizacji o dziwnych nazwach, które znikały tak szybko jak się pojawiały. Przetestuj swoją wyszukiwarkę Google wpisując różne frazy to będziesz miał przegląd sytuacji.

@ChybaSnisz: Czyli klasycznie, pustosłowie. Umywamy rączki tekstem "regularnie tworzyły się zbiorowiska", "poszukaj se w google" i fajrant, bo hiperbolizacja w niezbyt lotnym umyśle jest silniejsza od powstrzymania się od bełkotu. Strach ma wielkie oczy i... "paszczę lwa" ;-).
Czyli klasycznie, pustosłowie. Umywamy rączki tekstem "regularnie tworzyły się zbiorowiska", "poszukaj se w google"

@LoginZajetyPrzezKomornika: co mam za ciebie reaserch wykonywać bo spałeś w szafie? No chyba cię odkleiło.

Była b. duża manifestacja i Policja je rozstawiła. Na czas wydarzenia. To normalne działania, przy tak masowej skali. A potem zostały zwinięte. NIC SIĘ NIE DZIEJE TERAZ

@LoginZajetyPrzezKomornika: ewidentnie masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem albo celowo udajesz. Ten temat już
@ChybaSnisz: Nie potrafisz podasz żadnych sensownych argumentów przemawiających za stałymi barierkami. Wygłupiłeś się, rzucając pustosłowiem. Ewidentnie masz problemy z przyznaniem się do tego. To przekomiczne. Dostałeś konkrety, kiedy babierki są rozkładane i czemu zrobiono to w tej sytuacji sprzed dwóch dni. Nie odpowiadasz na pytania, bredzisz w swojej megalomańskiej pewności, że wiesz, jak będzie z barierkami w przyszłości, by bronić głupoty i manipulacji TikTokowych bezbeków. Nie chcesz być traktowany poważnie.
@LoginZajetyPrzezKomornika: wykonaj czynność, która ci poleciłem parę postów wyżej to zrozumiesz wagę moich argumentów. Chyba, że chcesz żebym wykonał pracę za ciebie i podał jak na złotej tacy?

https://www.google.com/search?q=barierki+sejm&client=ms-android-xiaomi-terr1-rso2&sca_esv=598104924&sxsrf=ACQVn09LUuZLD8wbu08ELe-ZoYyPMdGm6w%3A1705141797741&source=lnt&tbs=cdr%3A1%2Ccd_min%3A%2Ccd_max%3A2016&tbm=#ip=1

Wertuj wydarzenia, potem ogranicz wyszukiwania do 2017 r. I przypomnij sobie wydarzenia. Ty chcesz marsz paru mocherow porównywać do wydarzeń z tamtych lat? Chłopie bądź poważny.
@ChybaSnisz: Dalej zero argumentów, że pod "Sejmem odbywały się regularne strajki,", co się konkretnie działo w "tamtych latach", jak długo i jak to usprawiedliwia fobie i oblężoną twierdzę PiSowców. Nie masz nic sensownego do powiedzenia, oprócz bronienia manipulacji, a podobno jej nienawidzisz. Temat z mojej strony został wyczerpany, barierki nie wróciły pod sejm, tylko zostały wykorzystane przy masowej manifestacji. ICH TAM TERAZ NIE MA w "paszczy lwa" ;-). Pogódź się z