Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +118
Ni cholery nie rozumiem tego całego cyrku z hotdogami na stacji. Mięso oddzielane mechaniczne i bułka wychodowana na chemikaliach to nie jest szczyt gwiazdek Michelin a zawsze trafi się typ co #!$%@? jakby to miał być jego ostatni posiłek w życiu.
-hotdoga poproszę
-jaki?
-omm ommm jakie są
-parówka, kiełbasa, kiełbasa z dzika, kiełbasa z serem, kiełbasa z chili
-to nie wiem to niech będzie ta z dzika
-ok
-ALBO NIE! Z
-hotdoga poproszę
-jaki?
-omm ommm jakie są
-parówka, kiełbasa, kiełbasa z dzika, kiełbasa z serem, kiełbasa z chili
-to nie wiem to niech będzie ta z dzika
-ok
-ALBO NIE! Z
Bunch +199
z fartem
z fartem
Berlinki smakują jak gowno. Tarczyński ma małe, ale zbite paróweczka porównywalne do takich parówek premium kupowanych w mięsnych sklepach.
No, albo jak Cię stać to kupuj w mięsnym po 50zl/kg xd one to w ogóle pyszne są
To właśnie u nas jest takie przyzwyczajenie, że parówki są z gówna robione, bo te wszystkie berlinki, albo pakowane po 1kg parówki, które smakują jak papier są właśnie robione z tego badziewia o którym piszes
Indrol produkuje fajne parówki z indyka
@TakiSobieLoginWykopowy: a byłeś kiedyś na takim zakładzie gdzie przerabiają drób na wędliny?
Tam jako odpady to wyjeżdżają dzioby tylko
A po dobrą parówkę jak już pisałem to musisz iść do dobrego mięsnego, a nie do marketu. Tam takie parówki kosztują po 50-60 zl/kg
@macan: nie wiem czy kiedyś widziałem parówki za tyle nawet w mięsnym ale jak znajdę to czemu nie
@Bad_Wolf: nie mogę więcej pisać bo się ujawnię
Na pewno nie berlinki. Tarczyński naturalne 100% z kurczaka są ok.
Pikok Pure z Lidla.