Wpis z mikrobloga

Teraz już jestem świadomy i dopiero teraz w pełni mogę zrozumieć co Kaczyński zrobił w pierwszych dniach po Smoleńsku, gdzie była walka o krzyż, rzucanie oskarżeniami na lewo i prawo i dzielenie społeczeństwa.

Wtedy miałem jakieś 13 lat i pamiętam tylko ze były jakieś awantury w sejmie i na ulicy ale nie obchodziło mnie dlaczego

Teraz mamy powtórkę z rozrywki

#tvpis #polityka #sejm
  • 3
@mam_spanko: Tak wygląda prawdziwa Totalna Opozycja.

Smoleńskiem się interesowałem tzn. co tak naprawdę tam się wydarzyło. I widziałem do czego ta sekta jest w stanie się posunac nie mając przecież władzy i mediów publicznych. Jak potrafili zakłamywać rzeczywistość.

Pamiętam tych wszystkich ludzi z tytułami naukowymi, profesorków, doktorków którzy porzucili godność osobistą aby własnymi tytułami firmowac to kłamstwo. Jak choćby prof. Rońda, który wymachiwał w TVN jakimiś papierami twierdząc, że ma tajne
Teraz mamy powtórkę z rozrywki

@mam_spanko: teraz zmieniają prawo nie patrząc na konstytucję? czy może problem z tym że pisowcy myślą że ich prawo niekonstytucyjne funkcjonuje bo się na nie powołują? ułaskawienia #!$%@? wie czy dotyczące sytuacji sprzed lat czy jednak akurat wystawione w przyszłość o dekadę? czy kwestia wyroku który miał być procesowany dekadę temu ale pisowcy mieli władzę to olali, a teraz im się czkawką odbija? Powtórka z rozrywki