Aktywne Wpisy
Mentis_capta +13
Stało się, po 7 latach odeszła ode mnie narzeczona.
Czułem, że tak będzie, od paru miesięcy był chłód i prawie nie rozmawialiśmy, ja naciskałem, chciałem wiedzieć na czym stoję, i w końcu wiem. Nad przepaścią (╥﹏╥)
Z mojej własnej winy odeszła, i to przyznaję bez zwalania na nią. Trafiła mi się najbardziej poczciwa, szczera, przyzwoita, dobra, mądra i kochana istota, jakiej bym sobie nie mógł wymarzyć.
Ale nie
Czułem, że tak będzie, od paru miesięcy był chłód i prawie nie rozmawialiśmy, ja naciskałem, chciałem wiedzieć na czym stoję, i w końcu wiem. Nad przepaścią (╥﹏╥)
Z mojej własnej winy odeszła, i to przyznaję bez zwalania na nią. Trafiła mi się najbardziej poczciwa, szczera, przyzwoita, dobra, mądra i kochana istota, jakiej bym sobie nie mógł wymarzyć.
Ale nie
Koyanaruu +21
Co czujesz patrząc na to zdjęcie? #kononowicz
mamy I miesięcznice peklowania w poślady :)
kolejny rząd niczego nie dał średniakom i dalej będą musieli zapierniczać na pozostałych.
Nie chcesz tego czytać? czarnolistuj #jestesmydymaniprzezrzad
#pracbaza #januszex #jestesmydymaniprzezrzad #polityka #sejm
80k/12=6,6k brutto. Średnia krajowa to 7,6 brutto.
@mati1990: mów za siebie. Oddaję co miesiąc ponad 5000 zł, więc może to ja zapierniczam na ciebie.
@mati1990: Zlecenia w czasie zwolnienia lekarskiego...?
@mati1990: Zrób dzieciaka i weź kredyt, dżizas.
Komentarz usunięty przez autora
a co to ja głupi jestem żeby jeszcze bardziej obniżyć sobie komfort życia? głupcem do końca nie jestem :P
po prostu mnie #!$%@? że ludzie których na coś nie stać brną w to i potem mają pretensje do wszystkich że ciężko i dajcie 800+ że na kredyty nie stać i musi państwo kraść od