Aktywne Wpisy
sogen +72
#szczecin ktoś mi właśnie dał newsa, że 10 dzieci została zabita przez auto na Rodła
Masakra, ktoś coś wie?
Masakra, ktoś coś wie?
wcfilmowe +644
Główna to #!$%@? stan umysłu.
#!$%@? akcja w Szczecinie chłop wjeżdża w kilkunastu ludzi na przejściu w tym dzieci, stan krytyczny poszkodowanych.
Co robią wykopki z głównej?
UKRAINIEC!!!! BANDERY!!!! WINCYJ SOCJALU DLA UPAIŃCÓW!!!!!! UUUU!!!! AAAAA!!!! UGA BUGA!!!
Tymczasem napastnikiem był naćpany polski polak husarz wyklęty.
A już siedziały larwy z głównej z #!$%@? w ręku, że może tym razem się uda i będzie to Ukrainiec.
Ta sama historia była przy zabójstwie na
#!$%@? akcja w Szczecinie chłop wjeżdża w kilkunastu ludzi na przejściu w tym dzieci, stan krytyczny poszkodowanych.
Co robią wykopki z głównej?
UKRAINIEC!!!! BANDERY!!!! WINCYJ SOCJALU DLA UPAIŃCÓW!!!!!! UUUU!!!! AAAAA!!!! UGA BUGA!!!
Tymczasem napastnikiem był naćpany polski polak husarz wyklęty.
A już siedziały larwy z głównej z #!$%@? w ręku, że może tym razem się uda i będzie to Ukrainiec.
Ta sama historia była przy zabójstwie na
Serio, mówię to jako osoba która sama podchodziła do tego tematu na zasadzie eee #!$%@? dziwacznie to brzmi, jakiś nowy wymysł lewicy, ale potem zrobiłem research i ogarnąłem, że powrót feminatywów to coś, co defacto powinna nawet wspierać polska prawica.
Nie no, kwestia obycia. Teraz brzmi sztucznie, ale po paru latach powinno być już naturalnie.
Ciekawostką jest to, że słowo posłanka nie jest defato prawidłowym feminatywem słowa poseł. Odpowiednikiem powinna być poślica, aczkolwiek ktoś uznał że brzmi to dziwnie i posła płci żeńskiej nazywamy feminatywem od słowa posłaniec, a nie poseł.