mirki dzisiaj spoglądając na liste crytpsy voting natknąłem sie na całkiem ciekawą walute - POT :D , wprawdzie wiedziałem o niej wczesniej ale nie przyglądałem sie bliżej . Ma 3-cie miejsce w głosowaniu na crytpsy (te 2 pierwsze to idź pan w #!$%@? ) . Za walute mozna kupowac zielsko http://www.plantat.es/en__index.html . Widze ze waluta ma wielu zwolenników co o niej sądzicie ?
@Kaeste: @marcho87: bez kitu nastawiam kopary na to :D , kupiłem tez na mintpalu 20k tego , jest nadzieja ze jak wejdzie na crytpsy to nie zdechnie odrazu jak każdy shitcoin teraz :/
@marcho87: przyjąłem taką strategie ze to co wchodzi na dniach to juz za późno zeby kopac , trzeba brac ciekawe coiny które są któreś tam w kolejce zeby pokopac jakis tydzien lub więcej
@marcho87: a tak troche z innej beki _ co z tym APP coinem ? Chyba troche kaszana z tego wyszła , nikt tego nie chce kupowac . Kopie to od startu i hatshare spadł 10x , niewiem czy zostawic jeszcze zeby było do pełnej bańki czy przełączyc sie odrazu na POTcoina
@marcho87: taak tylko zastanawiam sie kto kopiący coiny itd kupuje za nie aplikacje itd. przecież to wszystko mozna pobrac za free z torentów i wrzucic do smartfona gpsy i jakie tam chcesz appy co nie ? A pozatym jak takie firmy samsung czy google będą chciały to zaakceptowac jak nawet BTC nie akceptują ?
@PIETREK266: dużo racji w tym co piszesz.. również wątpię w pojawienie się app na marketach, ale liczę po cichu na stworzenie osobnego serwisu, w którym to byś mógł kupić apki za appcoina. Pożyjemy zobaczymy
@marcho87: jak by mieli taki store jak ten z POTcoinem to ja rozumie :) , dokopie do tego miliona i niech to lezy ze 2-3 miechy bo i tak tego nikt niechce kupic teraz , ale moze przy odrobinie szczęscia kiedys sie uda sprzedac za 30 satów przynajmniej
#kryptowaluty #potcoin