Aktywne Wpisy

MakaronowyStwor +83
Dziękuję Wam wykopki, że jesteście <3
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
przeczki +94
Ehh, chłop dzisiaj pojechał do Warszawy na rozmowę o pracę, zgubił się na dworcu i ostatecznie nie dotarł #przegryw

Chciałbym Was zaprosić na mojego Discorda, żebyśmy mogli w spokoju dalej rozmawiać sobie o Doktorze Piotrze Napierale i Lepszym Komentatorze, ale także o innych tematach, historycznych, społeczno-politycznych, innych.
Chciałbym też zaproponować Polskiemu Inkwizytorowi i Epikurejczykowi współpracę na Discordzie. Mam swój serwer, a z tego, co wiem to macie, więc chciałbym żebyśmy go mieli we troje. Chętnie podzielę się kompetencjami po równo, każdemu po 1/3. Pozwoliłoby to nam bardziej skonsolidować społeczność i pokazalibyśmy, że mimo pewnych różnic możemy dogadać się i współpracować.
Zostawiam link:
https://discord.gg/ktPsjX9NTf
#napierala
Ale nie wiem moze teraz zazre.