Wpis z mikrobloga

@siemankooo: To byś się jeszcze zdziwił/a ( ͡° ͜ʖ ͡°) Właśnie, jesteś kobietą czy mężczyzną?
Ja w wieku 18, o dziwo nawet wcześnie jak na takiego przegrywa jak ja, ale wątpię, żebym jeszcze w przyszłości cimcirymci, chociaż wszystko jest możliwe heh...
  • Odpowiedz
@siemankooo: Aaa okej, nie no pytałem tylko z ciekawości, nie pod względem matrymonialnym hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wiesz, wszystkie opcje są mozliwe hehe.. Ale generalnie, żeby nie było to nie ja się rozprawiczylem na tej orgie haha.

Niby tak, ale ja nawet zbytniej gadki nie mam, a zwróć uwagę, że duża część osób z wykopu nie trzymali nawet dziewczyny za rękę, także myślę że miałem
  • Odpowiedz
@Kaczkoman: No może zbyt ostro pojechałem, miałem na myśli na ogół. Wiadomo że jak ktos ma pecha to nawet jak wygląda leonardo Dicaprio w Romeo I Julia to nie da rady ()

Wybacz! ()
  • Odpowiedz
@siemankooo: nawet nie pecha, tylko jak nie jest dynamiczny/jest s---------y (no i brzydale ze słabą gadką też istnieją). Ty pewnie nawet sobie nie wyobrażasz, że można nie mieć znajomych i nie wiedzieć, jak to zrobić, żeby ich mieć (choć by się chciało)
  • Odpowiedz