Wpis z mikrobloga

Teraz biorą się za TV Republika. Uwalą wszystko to co nie jest tubą propagandową ( ͡° ͜ʖ ͡°) wolne media, pluralizm.... Kaczka z tvp, to jest nic, przy tym co się zadzieje. Tylko nie zdają sobie sprawy, że kiedyś przyjdzie czas i zmiana wajchy. Wtedy kolejni rządzący pójdą krok dalej i dopiero bedzie...

#tvp #bekazlewactwa #4konserwy
  • 12
  • Odpowiedz
@uncles: Republika to od dawna była partyjna tuba ale raczej mniejszego formatu w stosunku do tvp. Z ciekawości włączyłem ostatnio żeby zobaczyć co tam się teraz dzieje i to jest masakra bo kreowanie alternatywnej rzeczywistości widać że włączone jest tam na 100%.
  • Odpowiedz
  • 1
@ChempyTuj: tylko teraz kwestia jak do tego podchodzimy. TVN i Republika mogą istnieć jako tuby propagandowe dwóch róznych stron, czy Republike jednak musimy usuwac, bo nam sie nie podoba? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@uncles: raczej Republiki nikt nie bedzie usuwał. Skończy sie szeroki strumień finansowania z państwowych spółek i moze się okazać że nowe gwiazdy przetransferowane z tvp bedą musiały pracować ze pół darmo.
  • Odpowiedz
uważasz że nawoływanie do zamykania imigrantów w auschwitz to nie jest powód do wszczęcia postępowania?

@sznioo: Ja uważam, że rozpowszechnianie oszczerstw, że niby ktoś nawołuje do zamykania imigrantów w Auschwitz, jest powodem do wszczęcia postępowania.
  • Odpowiedz
@uncles: widzialem cala wypowiedz i nic nie zmienia jej wydzwieku. Krrit dowalila radiu Z milion kary za porownanie metod policji z SS. Tu nie zdziwilaby mnie podobna lub wyzsza kara.
  • Odpowiedz