Aktywne Wpisy
GGul +2
Tyrande +22
W związku z tym, że kupiłam sobie mieszkanie, to mam parę rzeczy do zrobienia w nim. Pomimo tego, że łazienka wyglądała dość nowocześnie, to jednak ilość usterek jest dość spora (mieszkała tam samotna matka). Jedną z nich jest toaleta (w zabudowie), która lała ogromną ilość wody, woda się odbijała i kropelki lecą na deskę i kiedy siadam to moja dupa ma mokry pocałunek. Nie miało znaczenia czy używałam mniejszej spłuczki czy większej
Natomiast kompletnie inaczej działa to gdy zbliżają się święta i sylwester. W tym okresie chciałbym mieć bliską i fajną dziewczynę. Mija mi to zwykle tak tydzień po tym świątecznym maratonie i sylwestrze. Ale patrząc na pary znajomych czy innych to trochę zazdro mnie ogarnia. Wiadomo część z nich to słabe związki, ale jest jakaś mała grupa dobrze dobranych ludzi.
Bo tak np dziś każdy wrócił do siebie, a ja bądź co bądź jestem sam i żyje tak od poznania laski na chwilę do kolejnej laski na chwilę. Niby ciągle z kimś, a jednak jest się w pewnej mierze samotnym.
Byłem też u psychologa rok temu bo stwierdziłem że może ze mną jest coś nie tak. Ten stwierdził że wszystko w jak najlepszym porządku, mam poznawać kolejne aż może przy jakiejś stwierdzę, że „to jest to”.
A problem też jest z jakoscia dziewczyn. Ciezko znaleźć jakiś konkret żeby się podobała i jednocześnie była normalna.
#zwiazki #swieta