Aktywne Wpisy
tojapaweu +244
Byłem z psem na spacerze w prywatnym lesie należącym wyłącznie do mieszkańców naszego bloku. Nie ma możliwości wejść z zewnątrz, jedynie przez bramę lub furtkę.
Mały las z łąką, patrzę a tu dzik. Mały dzik. Rozglądam się czy nie ma czasem nigdzie lochy, no ale nie ma. Musiał jakimś cudem wbiec, gdy akurat ktoś wjeżdżał lub wyjeżdżał i brama była otwarta.
Co zrobiłem? Wziąłem go #!$%@? do domu. Tak wziąłem dzika do
Mały las z łąką, patrzę a tu dzik. Mały dzik. Rozglądam się czy nie ma czasem nigdzie lochy, no ale nie ma. Musiał jakimś cudem wbiec, gdy akurat ktoś wjeżdżał lub wyjeżdżał i brama była otwarta.
Co zrobiłem? Wziąłem go #!$%@? do domu. Tak wziąłem dzika do
mickpl +689
Ok, poddaję się. W tym tym i przyszłym tygodniu przeglądam wyselekcjonowane oferty i jedną kupię po cenie jaka jest. Wszystko wskazuje na to, że mieszkania będą już tylko droższe i mniej dostępne, wynajem zaraz też odbije. Wyceny, które są teraz to jest poziom oporu, poniżej którego ceny kwadratów nie spadną już nigdy.
#nieruchomosci #oswiadczenie #takbedzie
#nieruchomosci #oswiadczenie #takbedzie
Włochy miało takich Gattuso, Materazzi, Tottiego, Pirlo, Del Piero czy Cannavaro
Niemcy miały Schweinsteigera, Kahna, Lahma.
Francja to Henry, Zidane, Barthez, Vieira, Thuram
Portugalia miała Figo, CR7 czy Deco
Brazylia to wiadomo, aż nie chce mi się tego wymieniać xD
No mógłbym dalej wymieniać ekipy typu Holandia czy Argentyna, ale no, sami JACYŚ piłkarze. Nawet nie chodzi o skill na boisku, ale to były ciekawe jednostki. Teraz mam wrażenie, że to jakieś takie miałkie. Charakterystycznych to można policzyć naprawdę na palcach.
Co sądzicie?
#pilkanozna #mecz
Choć trochę z perspektywy czasu jak patrzę na niektóre 11, np. taki skład BVB, to w pewnym sensie dla mnie teraz to była