Aktywne Wpisy
rozowymops +393
Właśnie po prawie 8 latach dowiedziałam się, że jestem zdradzana od ponad 1.5 roku. Rzuciłam dla niego wszystko, zostawiłam swoją rodzinę, pracę, wykształcenie i wyjechałam z nim za granicę żeby #!$%@?ć na naszą przyszłość. Byliśmy dla siebie pierwszymi w każdym możliwym względzie, idealny związek, najlepsi przyjaciele. Mieliśmy planować ślub. Moja rodzina traktowała go jak swojego syna, jak stracił wszystko to przyjęliśmy go pod swój dach. Byłam z nim w każdej, najgorszej chwili
krucjan +509
Nowy rok, nowy ja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Chciałem się pochwalić i zrobić krótkie podsumowanie mojej transformacji.
9 miesięcy temu zacząłem przygodę z dietą ketogeniczną. Zaczęło się od filmiku braci Rodzeń na kanale nam zależy. Zaciekawił mnie temat, poczytałem i zacząłem wdrażać w życie. Dzisiaj oczywiście moje podejście ewoluowało względem początku. Braci Rodzeń szybko przestałem oglądać, trochę wieje sekciarstwem, jednak są oni trochę takimi Korwinami diety keto.
9 miesięcy temu zacząłem przygodę z dietą ketogeniczną. Zaczęło się od filmiku braci Rodzeń na kanale nam zależy. Zaciekawił mnie temat, poczytałem i zacząłem wdrażać w życie. Dzisiaj oczywiście moje podejście ewoluowało względem początku. Braci Rodzeń szybko przestałem oglądać, trochę wieje sekciarstwem, jednak są oni trochę takimi Korwinami diety keto.
Zieleński udał się na wschód, aby pożegnać się z Awdiejewką (rzekomo miało to miejsce wczoraj). Jeśli wideo jest prawdziwe, a nie zainscenizowane, to ten ruch jest desperacki.
Nie dlatego, że Zieleński jest odważny, ale dlatego, że jest naprawdę w stanie desperacji: jego przyszłość jest zagrożona.
Takich podróży będzie teraz więcej, bo trzeba pokazać odważnego i zdecydowanego lidera. Tron bowiem się zachwiał. A Rosjanie i tak z jakiegoś powodu go nie dotykają. Ion o tym wie.
Ryzyko jest więc minimalne. #polityka
@smooker: co Ty se wymyślasz xd
po 2 co to znaczy
?
Rozumiem że ukraińcy oddają ruskim teren, tak?