Aktywne Wpisy
vieniasn +65
byłem sobie rasistą takim w żartach ale odkąd mam sąsiadów hinduskich to już nie tylko w żartach
Kogo teraz stać na 3-4 dzieci? Z moich znajomych to są ustawieni lekarze, deweloperzy, albo właściciele super prosperujących firm. Wakacje w Egipcie kosztują teraz minimum 20 przy 2+3, a jak chcemy pokazać coś ciekawszego typu Kenia to wakacje kosztują 30-40 Zajęcia sportowe w klubie to spoko cena, ja płacę 200 zł, z tym że x3. Kolonie 3k co daje 9k za tròjke. Wycieczka na narty w Alpy 30. Lekcje śpiewu
● PREMIERA | YouTube / Odysee ▶ WSZYSTKO OD CEBULI SIĘ ZACZĘŁO
● YouTube / Odysee ▶ ROBIĘ PEDICURE USTAMI
● YouTube / Odysee ▶ DZIEŃ SPORTU
⭐️ Dzisiejsze KamboShoty#SHORTS na YouTube i Odysee:
● PREMIERA | YouTube / Odysee ▶ WKRÓTCE PIERWSZY ZBIÓR AWOKADO W RATANAKIRI
⚠️ jutro nie będzie nowych KamboShotów
⭐️ kanał KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów dotyczących kambodżańskiego uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko;
⭐️ jeśli chcesz się dowiedzieć więcej o kambodżańskim uniwersum to polecam do przeczytania szybki przewodnik na Reddicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
⭐️ KamboShoty znajdziesz na YouTube oraz Odysee kanały SHOTY, #SHORTS, MUSIC, LIVE, DAILY, zaś listę wszystkich powiązanych stron znajdziesz tutaj;
⭐️ jeśli jesteś zainteresowany założeniem konta na Odysee, możesz wspomóc KamboShoty korzystając z tego linka ▶ https://odysee.com/$/invite/@KamboShoty:a
▶ #kamboshoty ◀ | #ucieczkadoraju #damiandrazek #wloczykijwazji #popaswpieprz #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #adammachaj #ratanakiri
● #029 KamboDaily | ZNÓW DESZCZ
● #030 KamboDaily | ZNÓW LEJE
● #031 KamboDaily | ODWIEDZINY ADAMA MACHAJA
● #032 KamboDaily | DOSTAWA SADZONEK
jeśli jesteś niecierpliwy, wszystkie odcinki są już dostępne na Odysee