Aktywne Wpisy
Jak mnie madgi w pracy wkurzają.
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
Operator_imadla +38
#nieruchomosci prawda jest taka że elita mieszka w domach a hołota i biedactwo w mieszkaniach.
440mln zl w eurojackpot smyki...oglaszam tutaj ze kazdemu kto da tutaj plusa podesle po 100tys zl w przypadku wygranej
@Mortie88: Ja w zdrapce wygrałem 30 zł, a potem znowu 30 zł i tak te wygrane wydałem na zdrapki xD. Potem już nic nie trafiłem
@observatore_86: I tak gówno byś wysłał.
2100 plusów to te 440 mln to już byś stracił 210 mln
@Don_kiszot: Należałoby wykręcić Małysza, tylko kto wykręci? Głupie wykopki cieszą się, że niema TVP, TVN na swoich gnoić nie będzie
Mam nadzieję, że nie przycebuliłbyś ponad połowy wygranej.
@Janusz_Lubikwasa: A reszta akurat na podatki starczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Don_kiszot: właśnie że Polacy w tej tabelce wyglądają na obdarzonych niezwykłym szczęściem.
Total Winners - czyli jeśli dobrze rozumiem liczba wszystkich wygranych, w tym drobnych kwot - to są duże liczby, po parę milionów, więc (zgodnie z prawami statystyki) muszą być dość dokładnie proporcjonalne do liczby wysłanych kuponów w poszczególnych krajach, ciekawe ile to jest dla Niemiec, niestety nie napisali. Jackpot winners - jako że to znacznie mniejsze liczby, mogą mieć większe losowe odchylenia od proporcji wysłanych kuponów - i ze wszystkich krajów dla których podano tu obydwie liczby, Polska ma prawie najwięcej (jest druga po Litwie, która ma tylko jedną wygraną) wygranych głównej nagrody w stosunku do liczby wszystkich wygranych, czyli pewnie też najwięcej w przeliczeniu na wysłany
1. szansa na wygraną jest ultraniska
2. znikniesz jak kamfora jak wygrasz