Aktywne Wpisy

annlupin +6
jakie muzyczki do wina w nocy nie wiem
Urynowyurynator +27
P------e ten kraj i ten chory system. Moja mama pracowała w życiu 6 lat. Urodziła trójkę dzieci i dostała emeryturę. Mój dziadek poszedł na emeryturę w wieku 50 lat, bo zakład się rozpadł i wysyłali ludzi na emerytury... Babcia też kilka lat przepracowała i też miała emeryturę.
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania

@mateos11: nie, rzad buska rzadzil przy akompaniamecie wrogiej mu telewizji, ktora zostala po sld i psl, natomiast po przez pierwsze 4 lata rzadzilo przy telewizji gdzie wiekszosc mial pis,sld i samoobrona
A tutaj mamy do czynienia z przyjęciem uchwały żeby Kasia i Julka z astrologii stosowanej dostała podstawę prawną działań i gangsterskie przejęcie siłowe instytucji.
Mi się to nie podoba, zwłaszcza że robią to ludzie którzy od 8 lat jęczeli że nie ma praworządnosci i Konstytucja jest gwałcona.
- my dobzi, układ zły
- Smoleńsk to był zamach na krystalicznego prezydenta
- Wojciech "SmutnaŻaba.psd" Sumliński demaskował patologie
- Bruksela nas dyskryminuje
To tak w skrócie. Ich elektorat kocha legendy o uciemiężonych którzy chcą dobrze dla kraju
@sky5 Podstawę w postaci ustawy niezgodnej z konstytucją, na co również jest