Wpis z mikrobloga

@colliee

@wojtek-m: jest taki tryb, jak ktoś kogoś obraża

"Zalajkowanie" jakiś treści, które mnie nie chwalą, są dla mnie obrazą. Mogę napisać do tego Pana, żeby tych "lajkujących" ukarał? Mam duże szanse powodzenia?
@Niggalke

@wojtek-m nawet nie oglądałem XDD mam tylko bekę z tego, że merytoryczna™ opozycja bohatersko walczy z władzą przy pomocy tiktokow XDDD

Jakie czasy, takie środki przekazu. Kiedyś ulotki, dzisiaj tiktok.
P. S.
To Hołowni na tiktokach nie ma? Jakiś dubler? XD
@Niggalke

@wojtek-m ośmieszaj się dalej, to o tobie świadczy XDD btw - naucz się robić screeny na telefonie tak żeby nie było widać panelu dźwięku XD

Dziękuję za radę:) Miło widzieć kogoś dalej uśmiechniętego, popierającego tą partię, bo sam Tusk ostatnio strasznie coś blady biedaczysko :(
@Niggalke

@wojtek-m pewnie wie o tym, że Morawiecki prowadzi potajemne rozmowy z kilkudziesięcioma posłami i szykuje nową koalicję ( ͡º ͜ʖ͡º)

To ciekawe, zwykle śledzę partię, na którą głosowałem (ta spod znaku gaśnicy) i jestem dumny z tego, że bronią POLAKÓW i ich interesów. Chociaż trochę mnie smuci, że zachowują się przy przepychance PiS-KO o TVP, jakby mieli zaraz skoczyć po popcorn.
@Niggalke

@wojtek-m ło #!$%@? XDDD jeszcze lepiej k0nfiarz i do tego braunista. Idź tam komentuj na tiktoczku, tylko nie zapomnij o różańcu czy co wy tam dzbany robicie XD

Te "dzbany" bronią POLSKICH przewoźników i rolników (chyba jako jedyni), którzy przysparzają naszemu krajowi ponad 6% brutto, zamiast zajmować się wymyślaniem nowych końcówek form i łamania konstytucji i sprzedawania Polskich interesów w Brukseli. ;)