Aktywne Wpisy
proszebardzo2 +502
#!$%@? gdzie oni robią te badania. Tutaj też połowa ludzi zrezygnowałaby z auta by zapobiec zmianom klimatu?
dbijou +966
Bążur Mirko! ʕ•ᴥ•ʔ
Z okazji 4 lat na wykopie robimy #zloterozdajo za 4k!
Do wygrania pierścionek w kwocie do 4000zł #inflacja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #jubiler4k
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 1.5-2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º))
Z okazji 4 lat na wykopie robimy #zloterozdajo za 4k!
Do wygrania pierścionek w kwocie do 4000zł #inflacja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #jubiler4k
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 1.5-2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º))
#tiktok #polityka
https://vm.tiktok.com/ZGeFL29gA/
"Zalajkowanie" jakiś treści, które mnie nie chwalą, są dla mnie obrazą. Mogę napisać do tego Pana, żeby tych "lajkujących" ukarał? Mam duże szanse powodzenia?
Niestety, rzetelniejsze od telewizji, ale dlatego też proszę o link z pełną, zaprzeczającą (oczywiście) treścią wypowiedzi tego Pana.
Jakie czasy, takie środki przekazu. Kiedyś ulotki, dzisiaj tiktok.
P. S.
To Hołowni na tiktokach nie ma? Jakiś dubler? XD
Dziękuję za radę:) Miło widzieć kogoś dalej uśmiechniętego, popierającego tą partię, bo sam Tusk ostatnio strasznie coś blady biedaczysko :(
To ciekawe, zwykle śledzę partię, na którą głosowałem (ta spod znaku gaśnicy) i jestem dumny z tego, że bronią POLAKÓW i ich interesów. Chociaż trochę mnie smuci, że zachowują się przy przepychance PiS-KO o TVP, jakby mieli zaraz skoczyć po popcorn.
Te "dzbany" bronią POLSKICH przewoźników i rolników (chyba jako jedyni), którzy przysparzają naszemu krajowi ponad 6% brutto, zamiast zajmować się wymyślaniem nowych końcówek form i łamania konstytucji i sprzedawania Polskich interesów w Brukseli. ;)