Aktywne Wpisy
TfarukBartus +107
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
sebek1234 +95
Oglądałem sobie hotele na bookingu i w opiniach znalazłem to. Ludzie ciągle mnie zaskakują. XD
#humorobrazkowy #booking #heheszki
#humorobrazkowy #booking #heheszki
kolejny rząd niczego nie dał średniakom i dalej będą musieli zapierniczać na pozostałych.
Nie chcesz tego czytać? czarnolistuj #jestesmydymaniprzezrzad
#pracbaza #januszex #jestesmydymaniprzezrzad #polityka #sejm
@mati1990: I takie podejście mi się podoba, każdy jest kowalem własnego losu i jakiś social który polega na tym, masz dziecko to masz tu 500 zł to jakaś parodia.
W tym kraju pomaga się nierobom zamiast ludziom którzy są produktywni i na to zasługują.
Nawet właśnie w takim głupim 500+ powinny być jakieś warunki do spełnienia, że nie wiem jedno z rodziców musi być zatrudnione lub prowadzić działalność czy cokolwiek. Parodia za którą to my płacimy Panie
wiem że nie dasz raqdy ale spróbuj połącz kropki, minimalna do 4300brutto o 600zł do góry, 800+, 1500 babciowe, budżetówka do góry, nauczyciele. Wierzysz że inflacja nie #!$%@? w kosmos? xD musiałbym dostać minimum 30-40% podwyżki żeby to się wszystko zrekompensowało i wyszedł chociaż na minimalny plus.