Aktywne Wpisy
blackghost +24
Mam pytanie do 30 Latków plus. Co robiliście do tej pory że nie macie nawet mikro kawalerki?
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jadąc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że ciężko że się nie da ale wycieczka co roku musi
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jadąc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że ciężko że się nie da ale wycieczka co roku musi
choosewisely +1747
Uszanowanko,
W związku z tym, że dziś odbiła mi kolba i kupiłem 100 zakładów #lotto ogłaszam #rozdajo. Jeśli wygram cokolwiek to rozlosuję wśród plusujących 1 mirasa lub mirabelkę która otrzyma 10% wygranej.
Dla ciekawskich po dzisiejszym losowaniu przedstawię wam czy cokolwiek trafiłem i jak wyglądała stopa zwrotu.
Zielonki i deweloperuchy, którym wiecznie mało nie biorą udziału.
Zostaw plusika i podaruj sobie szansę na luksusowe święta już dziś
W związku z tym, że dziś odbiła mi kolba i kupiłem 100 zakładów #lotto ogłaszam #rozdajo. Jeśli wygram cokolwiek to rozlosuję wśród plusujących 1 mirasa lub mirabelkę która otrzyma 10% wygranej.
Dla ciekawskich po dzisiejszym losowaniu przedstawię wam czy cokolwiek trafiłem i jak wyglądała stopa zwrotu.
Zielonki i deweloperuchy, którym wiecznie mało nie biorą udziału.
Zostaw plusika i podaruj sobie szansę na luksusowe święta już dziś
MCU aktualnie to głównie kobiece postaci, które zastąpiły oryginalny skład Avengers. Nie są oryginalnymi postaciami, ale kobiecymi odpowiednikami oryginałów. Są przy okazji nijakie i nikt nie chce ich oglądać. Prawie każda produkcja MCU notuje coraz większe straty. Co więc robi Disney? Planuje sfemonizować jeden z najbardziej wyczekiwanych tytułów i brnąć ku zagładzie marki.
Jeszcze większym absurdem były plany odsunięcia Blade w jego własnym filmie na trzeci plan i skupić się na kobiecych rozterkach.
Po co oni to robią? Jaki w tym sens? Ostatnia udana produkcja z MCU to właściwie Loki. Innej, bez poczucia żenady podczas seansu jakoś niespecjalnie sobie przypominam. W Lokim był obecny jego kobiecy odpowiednik, ale nie był wciskany tam na siłę i postać się bardzo spodobała ludziom.
#mcu #marvel #bekazlewactwa #bekazdisneya