Aktywne Wpisy
monalisssa +3
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
Przypomnijmy, co zrobił Boxdel:
-będąc pełnoletnim pisał do dziewczyny poniżej piętnastego roku życia, że będzie ją ruchał w c---i, wiedział, ile miała lat
-będąc pełnoletnim przekonał inną dziewczynę o wieku poniżej piętnastu lat do zrobienia erotycznego zdjęcia, a potem rozsyłał je dalej, przez co dziewczyna miała próby samobójcze, wiedział, ile miała lat
-wiedzial o działaniach Stuu już od wielu lat, mimo to nie poinformował o tym oddziałów ścigania i zaprosił go na galę Fame MMA, gdzie ten wręczał mu nagrodę
-podczas nagrywanych filmów zmieniał wersję wydarzeń, raz przyznaje się do tego, że wiedział, ile dziewczyny miały lat, innym razem puszcza rozmowę głosową, że niby nie wiedział
-wplynął na świadków, Olciak już przestała go określać jako tego najgorszego, którego należy się bać, za to "przegadali sobie wszystko i już jest ok"
-druga dziewczyna (również ofiara Stuu) wycofała część swoich materiałów, po tym, jak Boxdel podał jej imię i miasto w którym mieszka, co jednoznacznie wskazywało na konkretną osobę z tego środowiska
-kolejny poszkodowany (nie wiadomo dokładnie o co chodzi, ale miało być "grubo") wycofał swoje materiały z filmu Szalonego reportera
-kolega Boxdela mówi o tym, że przez niego inny chłopiec zachorował na schizofrenię (czy po podaniu narkotyków?)
Oj ale rzuciły się do ataku boty Boxdela xD
Wszystko jest zgłoszone, reszta zajmie się pan prokurator.
@selflessness: typowy wykopek jest typowy