Aktywne Wpisy
lewoprawo +259
Pamiętacie te "kapsuły do umierania" firmy Sarco, które miały być cywilizowanym sposobem na samodzielną, godną eutanazję? Kładziesz się, wciskasz guzik, kapsuła Cię usypia i w ciągu minuty umierasz z powodu niedotlenienia mózgu. Jeśli wpadniesz w panikę, to jest też guzik awaryjny.
W Szwajcarii właśnie odbyła się pierwsza eutanazja tym sposobem i... nie poszło najlepiej. Dodajmy, że szwajcarski rząd nie zgodził się na wprowadzenie do użycia tych kabin, zaś prokurator bezpośrednio ostrzegał Sarco, by
W Szwajcarii właśnie odbyła się pierwsza eutanazja tym sposobem i... nie poszło najlepiej. Dodajmy, że szwajcarski rząd nie zgodził się na wprowadzenie do użycia tych kabin, zaś prokurator bezpośrednio ostrzegał Sarco, by
mickpl +529
Ej, a jesli wlasnie nie mam schizofrenii, to kim czy czym sa te swietliste blyski i uklady swiatel, ktore widze od pol roku na niebie dziennym i zwlaszcza nocnym? Czy oni juz tu przybyli?
Wierzycie, ze nie jestesmy sami we Wszechswiecie? Albo ze sa istoty duchowe przemikajace miedzy wymiarami?
https://youtu.be/1-4F88WuUX4?si=ShkIPXd5YXtQt_HG
Jeszcze raz: wiem, jak brzmie, jak to tutaj pisze, ale tylko prosze, zeby mi chociaz kawaleczek uwierzyc :)