Aktywne Wpisy
jakis_login +223
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
źródło: IMG_20240911_215639
Pobierz
RitmoXL +72

źródło: comment_LFFdr7eMJ1fJJ69ACo38u8RBFDNucUTd,w400
PobierzObok antykwariatu przechodzą miejscowi żule, pytamy się co tacy weseli? A, świętujemy wyjście kolegi z izby wytrzeźwień. Za godzinę przechodzą jeszcze bardziej weseli. Następnego dnia - I jak się udało świętowanie? - Wszystkich nas zabrali na izbę. (był tam jeden kombatant, co przez rok to tylko w Wielkanoc i Wigilię nie nocował na izbie).
@Rasteris: (╥﹏╥)
- Dlaczego 3zł?
- P--o mi podrożało.
Non stop zaczepiał mnie jeden w okolicy o zlotóweczkę. W końcu go objechałem zdrowo. Idę potem sobie i stoją we trzech, w tym ten zjechany. Dwóch pozostałych leci do mnie, a tamten krzyczy
- Ją nie