Aktywne Wpisy
KingaM +1
Zaraz to usunę bo nie ma sensu się odpalać i #!$%@?ć i słuchać lustracji. Czy w tym kraju wszyscy faceci są #!$%@?ęci, czy może to ze mną coś jest grubo nie tak, bo oczekuję odrobiny szacunku i traktowania mnie przez mężczyzn jak równej, a nie biednej, zagubionej sieroty, sexy-wampa czy opiekunki domowego ogniska? Ja wiem, że Polska mentalnie jest na dalekim Wschodzie, gdzieś w okolicy tajgi syberyjskiej, ale come on. Zastanawiam się,
next4322 +857
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Patrząc teraz na zdjęcie oryginalnego opakowania(komentarz), nie mogę uwierzyć, że pasażerowie wyszli z tego cało. A co to by była za strata Mireczki!
@girlsjustwannahavefun nie zdajesz sobie sprawy jak wielką radość sprawiła mi Twoja niespodzianka. Odniosłaś się do każdego zainteresowania, o którym wspomniałam w liście i wszystko tak bardzo mi się podoba, że nie wiem od czego zacząć. „Meshi” to mega niespodzianka. Jestem bardzo zaskoczona, że nigdy nie wpadła mi w ręce - gdyby tak było, na pewno bym ją kupiła bo sam tytuł i jedno zdanie na okładce sprawia, że od razu mam ochotę ją otworzyć i zacząć czytać. Tak też będzie, skończę pisać posta, parzę herbatę, a potem zabieram książkę, maseczki i choinkę do kąpieli :) „Zdumiewające zdolności roślin” pochłonę za dnia, otoczona moimi zielonymi eksperymentami - niech widzą że się dokształcam i staram. Będę też dużo rysować. W liście pisałam, że ostatnio gryzmole głównie na tablecie i co za tym idzie mój domowy warsztat artystyczny dawno nie był uzupełniany o nowe elementy - bardzo dziękuję za szkicownik, ołówki i pisaki. Z przyjemnością je wykorzystam :) Nie zapomniałaś też o szydełkowaniu, przekształcę ten śliczny, pastelowy zestaw w miniaturowe zwierzaczki. I oczywiście creme de la creme - zdjęcie godne kominka, szafki nocnej i głównej przegródki w portfelu. Mogę sobie tylko wyobrazić jak ciężko było brodzić w moich komentarzach ze wszystkich serii „Harry Potter - oglądaj z wykopem”. Bardzo mnie to zdjęcie rozbawiło, postawię je w widocznym miejscu bo naprawdę poprawia humor. Dziękuję :) mniejszy Harry pilnuje już moich kluczy.
I na końcu, dziękuję za przepiękny, odręcznie napisany list, „na pergaminie delikatnym jak nóżki niemowlęcia, zachowam go żeby spisać na nim mój testament” #pdk tak naprawdę list oberwał najmocniej, ale wysuszylam go i będzie świetną pamiątką.
Droga @girlsjustwannahavefun wlozylas w te paczkę naprawdę wiele serca i czasu, bardzo się cieszę, że mimo problemów z przewoźnikiem wszystko skończyło się dobrze. Jestem naprawdę zachwycona :) dziękuję!
#wykopaka #pokapake #inpost