@kubakabana: są dwie strategie do wyboru - albo dostajesz 45 milionów i wybierasz kierowców do swojego teamu na cały sezon albo dostajesz 40 milionów i możesz ich wymieniać w trakcie; punkty "twoich" kierowców, które zdobyli w realnych wyścigach, idą na twoje konto
@Cezetus: na f1wm , jest podobnie, tylko ze za kase kupujesz dwoch kierowcow, bolid i silnik + typujesz wyniki 8 pierwszych na mecie i zwyciezce kwalifikacji, za pkt dostajesz kase i mozesz kupic inny zestaw itd
@kubakabana: i wartość kierowców zmienia się podczas sezonu, więc jeśli wybrałeś opcję 2, to twój budżet ulega zmianie zgodnie z fluktuacjami wartości twoich kierowców. Jeśli wartość jednego z nich wzrośnie, to możesz go 'sprzedać' za tą wyższą kwotę i wziąć kogoś innego.
@kubakabana: hmm, to mnie chyba przekonałeś, bo mi brakuje właśnie obstawiania wyników na mecie - założyłem sobie do tego oddzielne konto na GuessTheGrid.com
@wyc: podzielę się plotką, że Ferrari podobno ukrywało swoje prawdziwe osiagi obciążając bolidy podczas testów, więc powinno opłacać się teraz kupić Kimiego albo Alonso za niecałe 10 milionów ^^
mirasy , ktoś bawi się w GPM ? Może założymy jakąś mirko ligę ?
http://www.f1wm.pl/php/news_id-31544.html