Aktywne Wpisy
uncle_freddie +100
Wędrująca ręka Thurama w poszukiwaniu tego, czego Interowi dzisiaj brakuje
MIRROR: https://streambug.org/cv/8e1140
#mecz #meczgif #ligamistrzow
MIRROR: https://streambug.org/cv/8e1140
#mecz #meczgif #ligamistrzow
Odkąd tylko pamiętam nie lubiłam słodkich papryczek nadziewanych serem, ostre mogłam jeszcze zjeść, ale po słodkich to od razu odruch wymiotny. Pewnego dnia jednak, a był to 17 czerwca 2020 roku, miałam ogromną ochotę na owe papryczki i #!$%@?łam prawie całe dwa opakowania, w towarzystwie kanapki z szynką i keczupu. Następnego dnia chciałam spożyć dwie pozostałe papryczki, ale wszystko wróciło do normy i na sam ich widok miałam ochotę biec do kibla,
A JA MAM NAJLEPSZA PAKE W TEJ EDYCJI!!!
Autorką okazała sie @Wrrronika, którą udalo mi sie wystalkowac jako moja pare juz kilka dni temu. Ale to tylko przez Twoja wlasna nieostrożność, bo wrzucilas do apki inpost paczke pod swoim imieniem, a ze nick masz taki, że nie bylo trudno :).
Przyznam, że nie spodziewałem się w żadnym wypadku tak przemyślnie ułożonej paczki. Wszystko trafione w punkt tak, że lepiej bym sam nie wymyślił.
Moim zdaniem najlepsze są takie prezenty, których sami byśmy sobie nie kupili, ale otrzymane sprawiają że myślisz: "tego właśnie chciałem!" A tu tak właśnie było, gębą mi się cieszyła przy wygrzebywaniu z pianek i odkrywaniu każdego kolejnego elementu paczki.
Przede wszystkim książki idealnie pasujące do opisu. "Sztuka Średniowiecza" i - wspaniałe - "o zdobnictwie ksiazek". Wahałem się czy nie wywalić z opisu wzmianki o introligatorstwie, no bo jak tu do czegoś takiego nawiązać w paczce, a tu proszę!
Kolekcja filozoficznych memow w wersji papierowej jest przeurocza i już nad nią zdążyłem troche pochichotać.
Dwie nieoczywiste dla mnie płyty zaraz idą do przesłuchania. Niestety nie napisałaś skąd taki wybór, bardzo mnie to ciekawi.
Miałem ostatnio dylemat, czy do zaznajamiania moich córek że #strzelectwo kupić jakiś 22LR czy fajna wiatrówkę. Dzięki Tobie wiem, że muszę kupić obie, bo dostałem fajoski kulochwyt do śrutu. A boczny zapłon i tak muszę mieć :)
Słodycze na siłkę, draże korsarze, czekoladowe lizaki dla wszystkich moich #rozowepaski, no i oczywiście pyszne, homemade pierniczki z lukrem i wykopowymi motywami. No i z Marcusem Aureliusem oczywiście. Ledwo zjadłem a już poczułem przypływ amor fati - w tym miejscu czuje sie zobowiazany zawołać #dailystoic. Z resztą zerknijcie w komentarzu, czyż nie cudny?
Dziękuję bardzo, bardzo za super paczke. List jest przemiły i smieszkowy, a prezent idealny i minimalistyczny za razem, żadnych zbędnych kurzołapow, po prostu miodzio.
Polecam allegrowiczke i życzę wszystkim Wesołych Świąt!!!
#wykopaka #pokapake (nie było żelek #gusto)
Mega sie ciesze, ze jednak prezent sie spodobal! <3
Wybacz mi najmocniej, ze list jest taki krotki, pewnie spodziewales sie czegos innego, ale i tak byl jako tako pisany w pelni bedac moim odzwierciedleniem, od serduszka :D
Muzyka, ktora wybralam jest po prostu muzyka 'poezja', bo wynioskowalam tak z zainteresowan nad kwiatem Jabloni xD
Nie bylo sensu Ci kupowac muzyki klasycznej, bo to znane wszystkim, pewnie sam masz,
Najlepszą otrzymałem ja, Twoja może być co najwyżej na drugim miejscu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
To samo miałem przy "Niedokończonych Opowieściach" dla mojego odbiorcy xD
A w przypadku wiatrówek bez pozwolenia do łapania śrucin żeby nie walały się po podwórku i nie rykoszetowały. Drukuje się tarcze, wkłada i szczela :)
Jakby wyjąć te karteczki tarcze, to ja widzę inne zastosowanie tego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ka4az: @reventon @Wrrronika dokładnie. Daj te memy człowieku! Żądamy ich uspołecznienia!
Jak nie było to trzeba nadrobić ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)