Aktywne Wpisy
SynMichaua +598
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
framugabezdrzwi +568
to mi się podoba, o to chodzi
#powodz
#powodz
-w sejmie świętują żydowskie święto
-lewica postulowała ustawę o zniesienie ustawy o obrazę uczuć religijnych
-ta sama lewica oburza się gdy obrażajo symbole religijne inne niż katolickie
-gaśnice w sejmie są w pełni sprawne
Wspaniała to była akcja, nie zapomnę jej nigdy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#sejm #braun #bekazkonfederacji #bekazlewactwa
Nie ma tolerancji dla nietolerancji ¯_(ツ)_/¯
Obraza uczuć ma miejsce jak ktoś mnie pozwie do prokuratury bo napisze, że Maryja puściła się z rzymskim legionistą i udawała przed Jozefem niepokalane poczęcie. To co zrobił Braun jest bliższe zdemolowaniu szopki bożonarodzeniowej, myślę że w takiej kwestii nawet Lewica nie byłaby obojętna
@SzubiDubiDu: specjalnie robisz fikołki?
@przemyslaw-maczka: kościół wcale nie lobbował za tym w PiSie, żeby to ich TK taki wyrok ogłosił. Wcale. Jak wiadomo PiS jako jedyna partia w Sejmie nie kłania się w pas kościołowi.
@SzubiDubiDu: jest różnica postulować o ściągnięcie krzyża z sali sejmowej i o rozłączenie władz państwa od kościoła, a k---a r------ć świecie gaśnicą i w-----ć paru osobom proszkiem po ryju XD
Porownalbym do tego sytuacje gdzie jakis posel lewicy ściaga krzyż z sali sejmowej i go podpala - ciekawe jakie wtedy byscie mieli reakcje szurki