Aktywne Wpisy
matiKKS +27
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
oficjalniemartwa +55
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
#sejm
@Rkschuwdu: Wielu ludzi zmienia. Zobacz sobie jak na wykopie łatwo sterowac uczuciami na podstawie wypowiedzi jakichs marginałów z innych krajów o Polsce. Od razu jest to rozciagane na całe narody. A my opinie antysemitów już mamy.
@Rkschuwdu: Nie zapomnij następnym razem wszem i wobec głosić, ze Polska to otwarty dla każdego i tolerancyjny kraj z piękną historią i że generalnie zapraszamy. Tobie to się chyba nawet podoba, że Braun od tak z d--y zrobił taki kwas i taki zamęt, no nie? Ciekawe dlaczego...
@El_Pollo: Czyli dokładnie o to co ludzie powiedzą i pomyślą xD
@Rkschuwdu: to nie o to chodzi. Kiedyś w USA rozmawiałem z wykształconym i na pewno nie politycznie poprawnym Żydem i to takim co zjeździł kilka kontynentów więc bardzo niestereotypowy Amerykanin i on mi mówi, że odczuwa, że w Europie jest dalej dużo antysemityzmu bo jak był np. w Hiszpanii to widział swastyki na
@szurszur: Chiny gnoją Ujgurów, coś nieporównywalnie gorszego i co? Mają z tego powodu jakieś problemy albo myśląc o Chinach przypominasz sobie o tym i nie kupisz szlifierki kątowej Boscha, bo jest Made in China? A jak nie znasz tematu ludobójstwa, to zobacz co robią z Tajwanem i Hongkongiem.
Inne przykłady:
Niemcy gnoili TWOICH PRZODKÓW.
Izrael od
@El_Pollo: tylko nikt tak nie robi, pojedź na wakacje dalej niż na działkę pod blokiem i porozmawiaj z ludźmi jak postrzegają Polskę, nie będzie dominował pogląd że Polska to rosyjska dzicz
@szurszur: o nie! To straszne ( ͡° ͜ʖ ͡°)