Wpis z mikrobloga

Chłop właśnie wrócił ze #spierdotrip, swoim zwyczajem miałem zrobić jakieś zdjęcie i wstawić, ale za późno wyszedłem i zrobiło się ciemno z prędkością światła (hehe)
Tak czy inaczej, postanowiłem że będę się starał szwędać po okolicy przynajmniej raz dziennie, zamiast siedzieć i gnić w pokoju, małymi kroczkami zamierzam poprawić swoje samopoczucie i, co za tym idzie mam nadzieję, psychikę
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu
S.....k - Chłop właśnie wrócił ze #spierdotrip, swoim zwyczajem miałem zrobić jakieś ...

źródło: full

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szumikk: ja od kilku tygodni suplementuje się witaminą D3 i nie wiem czy samo z siebie czy jak, ale psychiczne zaczynam stawać na nogi (ʘʘ) czuję się tak lepiej, jakby to powiedzieć.. nie czuję się już taki przybity i przygnieciony rzeczywistością, może to prawda, że ludziom brakuje witaminy d3 bo słońca jest mało aktualnie?
  • Odpowiedz
@Hugmi prawda. W tamtym roku na jesień suplementowałam witaminę D 4000 jednostek codziennie i naprawdę zauważyłam mega różnice. Pamiętam też że w tym roku pani w aptece pytała czy chce suplement Czy lek, zapytałam co to za różnica I coś tam odpowiedziała, nie pamiętam do końca co powiedziała xd ale wzięłam ten lek no i tam w ulotce było napisane, że tak naprawdę w Polsce cały rok Powinniśmy stosować witaminę D
  • Odpowiedz