Aktywne Wpisy
Zielonykubek +23
Poproszę o jakieś szczere skuteczne rady jak zdobyć serce takiej dziewczyny? Prosiłbym bez żartów
#podrywajzwykopem #ladnapani
#podrywajzwykopem #ladnapani
anonanonimowy321 +89
Byłem ze starym nad jeziorem, mam 30 lat
#przegryw
#przegryw
#ankieta #bekazlewactwa #bekazprawakow #bekazpisu #bekazpodludzi
PO i lewica światopoglądowa jak oni to
@decentralizacja: ale RiGCz, nie ufam zbytnio platformersom, ale jak to zrealizują to może zmienię o nich opinię z negatywnej na neutralną
@Reretos:
Anna Maria
a nie-roadków? co ma do tego bycie akurat rodakiem lub nie?
Nazywanie zboczeństwa zboczeństwami i cenzury cenzurą nie jest szykanowaniem.
Nawet błędne nazywanie czegoś niesłusznie propagandą, ciągle nie jest szykanowaniem, tylko jest wolnością słowa.
musi być zajebiście w takich konserwatywnych, polskich domach, gdzie pojawia się np. homoseksualne dziecko a rodzice widzą w tym chorobe albo zboczenie
Nawet gdyby ktoś chciał odwrotnie - nazywać kobietę z facetem
@decentralizacja: xDDDDD widać co masz w głowie, każda kolejna wymiana zdań w tej rozmowie będzie moją stratą czasu, ale jak chcesz mogę ci polecić kraj gdzie LGBT uważa się za "ideologię" - Rosja, może będzie ci tam dobrze, rozważ jakąś przeprowadzkę jeśli łaska
@decentralizacja: jeśli "światopogląd" to dyskryminacja rodaków - tak
@ananasowy: jak sobie zmienisz definicję "dyskryminacja" na cokolwiek. Twój post powyższy mnie dyskryminuję, halo policja, proszę na wykop pe el
@decentralizacja: A po co mówić takie brednie, nie mające nic wspólnego z rzeczywistością? Oczywiście po to żeby obrazić, dać łatkę osób z fiu bzdziu w głowie, czy ośmieszyć dążenie do równości prawnej. Jak więc z takim czymś nie walczyć?
@decentralizacja: ja nie prawak, żeby manipulować definicjami i co rusz je zmieniać. To zabawne bo dokładnie w tym momencie ty teraz uprawiasz manipulację. Prawaki kochają takie rozmywanie prawdy - a to definicja nie pasuje, a to moje szykanowanie to było tylko "wyrażanie opinii", a to "zawsze się trochę $%^&". Wszystko to ma usprawiedliwiać, oczyszczać sumienie, a przede wszystkim ośmieszyć tego, który złapie nas
Zboczeniami są filie.