Aktywne Wpisy
Hatt0riHanz0 +590
Poproszę o namiary na "pana Jakuba z Porsche Kraków który mirkuje tutaj" a który sprzedał podobno wczoraj @pogodny_mis65 auto. Wpis dzięki tysiącowi łatwowiernych Mirków wbił w gorące. Oszustwo jest jednak oczywiste.
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirko niech doradzi czy to zły pomysł rozliczenia.
Jest wyjazd w trasę 2x1300km. Ja + różowa i para znajomych.
Ja mam 6 letnie, wygodne auto klasy premium w którym założyłem LPG za 8200PLN by teraz spalanie w trasie było 11litrów +1l benzyny.
Znajomi wpadli na pomysł, że pojedziemy moim autem bo będziemy sie zmieniać na trasie i mam gaz więc jak podzielimy koszty to wyjdzie nam wszystkim taniej.
Mirko niech doradzi czy to zły pomysł rozliczenia.
Jest wyjazd w trasę 2x1300km. Ja + różowa i para znajomych.
Ja mam 6 letnie, wygodne auto klasy premium w którym założyłem LPG za 8200PLN by teraz spalanie w trasie było 11litrów +1l benzyny.
Znajomi wpadli na pomysł, że pojedziemy moim autem bo będziemy sie zmieniać na trasie i mam gaz więc jak podzielimy koszty to wyjdzie nam wszystkim taniej.
źródło: 22552830_10155704374248150_6008567278218600863_n
Pobierz

Polityka w której łączy się miłość. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inżynieria społeczna rodem z kadencji Obamy. Który bolał nad tym, że jego nieudolne rządy przynoszą komuś krzywdę.
Wie, że robi źle ale jest mu przykro.
Premier dla ludzi jego pokroju. Przykre to jest, że polityk 40 milionowego kraju zamiast mówić o swoich pomysłach na kraj opowiada o swoich odczuciach. I opowiada o 15 protestach XD
To jest poważny polityk i to jest poważna władza.
Serio, jakby leczyć dżumę cholerą. Zamiana złodziei na klaunów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#sejm #polityka #4konserwy #bekazlewactwa #konfederacja #urojenialewakoidalne
źródło: 0a5dae945b01bcc4407282a64476b6a403d367a9e1f19b42f835fdf4e9c29f0c
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Kryki, yuim, Kwach?
Smutne, że neuropka nie ma godności aby trzymać się jednego konta. ¯\(ツ)/¯
Chociaż przyznaje, że ten wywód o szukaniu własnej godności w stażu konta na wykopie spowodował, że miałem ochotę wysłać smsa o treści POMAGAM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To polityka, to emocje, najbardziej ludzkie sprawy. Rozumiem że do niektórych nie trafia ale dla mnie jest akurat dość autentyczny w tym.
@NLatifundium: Mireczku, weź ogarnij swoją wiedzę, to jest kolejne konto Noxa/Raka//Printscreena/Czikapu czy kogoś tam dalej typu Gromota/Bigota. Zainteresuj się kim ten Mireczek jest najpierw.