Wpis z mikrobloga

Moja paka została odrzucona po raz drugi. Teraz nie wiem co mam robić. List jest już okej, ale nie spodobał się mój główny prezent, na który wydałem całkiem sporo pieniędzy. Teraz prawie cały dzień jestem w pracy i będę miał parę godzin na znalezienie czegoś nowego, ryzykując ścianę wstydu. W tym roku #wykopaka mnie nie rozpieszcza i mam po prostu ochotę się rozpłakać, bo zapewne skończę na tej ścianie wstydu, mimo że przygotowałem paczkę, na niektóre rzeczy czekałem z Polski nawet ponad tydzień, bo mieszkam w małym miasteczku w Rumunii. I wszystko to pójdzie na marne (,)
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cukrzyk2000: Może to kwestia uzasadnienia? Moje paki zawsze przechodzą weryfikację, więc mogę pomóc jeśli chcesz, albo podpowiedzieć coś dodatkowego. Nie martw się na zapas, może nie będzie ściany wstydu ()
  • Odpowiedz
@Cukrzyk2000 mam to samo. W niedzielę zgłoszenie do weryfikacji, w poniedziałek rano odrzucenie, bo zbyt mała personalizacja. Zamówiłem od razu kolejną rzecz, co podbija wartość paczki na ponad 300 zł teraz, ale zamówienie przez allegro do dziś czeka na odbiór przez kuriera...
  • Odpowiedz
@Cukrzyk2000 trochę tego nie rozumiem, jak dałeś opis i kosztorys to co wykopace do tego co Ty uważasz za dobry prezent. Daj jeszcze raz może ktoś inny sprawdzi i przejdzie.
  • Odpowiedz
@Voltaire:

Dlatego lepiej jednak jak się dostaje paczkę od niebieskiego/.

Chyba Tobie, moi odbiorcy zachwyceni i w tym i w zeszłym roku, a wylosowałam mężczyzn ( )
  • Odpowiedz