Aktywne Wpisy
mmmod +54
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +295
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
#fotelergonomiczny #krzeslobiurowe #ergonomia #ergohuman #hermanmiller #kinnarps
Póki co testowałem jedynie Ergohumana 2 od Grospola. I jak na kilka minut to przyjemnie się siedziało.
Spróbuję pójść i sprawdzić Kinnarps. Choć nie ukrywam, że jak za 4k zł, dostajemy plastikową bazę, to tak trochę średnio to wygląda.
Tak wiem to, że plastik, to nie musi znaczyć, że zaraz się rozpadnię, ale jednak za 4k zł mogli zamontować aluminium. ????♂️
A
@rysio77: No właśnie a jak z kwestia tej jakości jest? Coś skrzypi, jakieś luzy? coś do czego można by sie przyczepić? Jak sie siedzi i czy masz jakies zastrzezenia?