Aktywne Wpisy
vdrvr +1375
Pamiętacie kuriera #pocztapolska #pocztex który wyłamał mi przedwczoraj zamek w skrzynce pocztowej w #szczecin? No to wczoraj przeszedł sam siebie. Filmu nie cenzuruję, bo jak on ma w dupie swoją pracę, to ja mam w dupie, kto to zobaczy.
a teraz nagle się obudzili jak pali im się pod dupą czemu nikt się nie boi Rosji XDXDXDXD
Komentarz usunięty przez moderatora
@cinu4: Bardziej brzydzi. Oni zależnie od potrzeb przedstawiają Rosję jako żałosnego słabeusza, który 2 miesiące zdobywa wybieg dla psów i wojnę już przegrał prawie dwa lata temu. I prawie od dwóch lat jest dzień w dzień masakrowany przez Ukrainę odnoszącą zwycięstwo za zwycięstwem. A w innym przypadku usilnie forsują narracje, że jak Ukraina przegra to Rosja zaatakuje Polskę i całe NATO xD. I nie przeszkadza im to
@Szinako: przedstaw nam prawdziwy obraz roSSji niezmącony propagandą taki beż różowych okularów
@missioncritical: Odklejke to wy macie. Bo od 2 lat każdy, kto pisał, że Rosja jest mocniejsza niż się wydaje i że jest zagrożeniem dla Polski był wyśmiewany i wyzywany od ruskich onuc, bo heheh wybieg dla psów xD. Wy potraficie zmieniać zdanie