#ps5 Protocol callisto - pierwsza gierka ograna i mino tych narzekań w recenzjach - śmiało mogę polecić! :D Szczególnie za te pieniądze. Fajna historia, ładna grafika. Bugów z początkowych recenzji nie zaznałem. Okazało się że grę przeszedłem na najwyższym poziomie trudności i dopiero przy ostatnim bossie ogarnalem że mogę zmienić na niższy bo przyznam że nie dawałem rady xD Co do gatunku survival horror - ani survival ani horror. Ale grało się przyjemnie. Model walki taki 7/10 ale za to można było robić różne trikasy grawitacyjną rękawicą gdy brakowało amunicji, a to zdążało się dość często.
@starebaby-i-wino: Jak była premiera to postanowiłem zaczekać na remake Dead Space (nie grałem w oryginał) i patrząc po recenzjach i opiniach zrobiłem dobrze. Teraz jak wpadł do plusa to sobie pobrałem. Doszedłem do momentu zdobycia broni palnej i w sumie nie chciało mi się już grać. Jakoś nie mnie nie porwało. Dzieje się coś ciekawego fabularnie dalej? Bo rozumiem że rozgrywką to raczej nie stoi.
@daj_lyka o to spoko cena. Ja za 65 nowke z allegro. @sm_m a owszem bo gra jest specyficzna, ma dość wolne tempo i tak jak na początku mi się podobała, później trochę przestała tak pod koniec znów zaczęła. Zależy co kto lubi ale według mnie dość fajnie potoczyła się historia, dość nieoczywiste zakończenie
Protocol callisto - pierwsza gierka ograna i mino tych narzekań w recenzjach - śmiało mogę polecić! :D
Szczególnie za te pieniądze. Fajna historia, ładna grafika. Bugów z początkowych recenzji nie zaznałem.
Okazało się że grę przeszedłem na najwyższym poziomie trudności i dopiero przy ostatnim bossie ogarnalem że mogę zmienić na niższy bo przyznam że nie dawałem rady xD
Co do gatunku survival horror - ani survival ani horror. Ale grało się przyjemnie. Model walki taki 7/10 ale za to można było robić różne trikasy grawitacyjną rękawicą gdy brakowało amunicji, a to zdążało się dość często.
Zależy co kto lubi ale według mnie dość fajnie potoczyła się historia, dość nieoczywiste zakończenie
za "darmo" z ps plusa to byla uczciwa cena
Chociaż jak wyżej wspominałem te 50/60xl za ten tytuł też nie będzie tragedią jeśli ktoś plusa nie uzywa