Wpis z mikrobloga

#ps5
Protocol callisto - pierwsza gierka ograna i mino tych narzekań w recenzjach - śmiało mogę polecić! :D
Szczególnie za te pieniądze. Fajna historia, ładna grafika. Bugów z początkowych recenzji nie zaznałem.
Okazało się że grę przeszedłem na najwyższym poziomie trudności i dopiero przy ostatnim bossie ogarnalem że mogę zmienić na niższy bo przyznam że nie dawałem rady xD
Co do gatunku survival horror - ani survival ani horror. Ale grało się przyjemnie. Model walki taki 7/10 ale za to można było robić różne trikasy grawitacyjną rękawicą gdy brakowało amunicji, a to zdążało się dość często.
starebaby-i-wino - #ps5 
Protocol callisto - pierwsza gierka ograna i mino tych narze...

źródło: temp_file5118005378003422417

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@starebaby-i-wino: Jak była premiera to postanowiłem zaczekać na remake Dead Space (nie grałem w oryginał) i patrząc po recenzjach i opiniach zrobiłem dobrze. Teraz jak wpadł do plusa to sobie pobrałem. Doszedłem do momentu zdobycia broni palnej i w sumie nie chciało mi się już grać. Jakoś nie mnie nie porwało. Dzieje się coś ciekawego fabularnie dalej? Bo rozumiem że rozgrywką to raczej nie stoi.
  • Odpowiedz
@daj_lyka o to spoko cena. Ja za 65 nowke z allegro. @sm_m a owszem bo gra jest specyficzna, ma dość wolne tempo i tak jak na początku mi się podobała, później trochę przestała tak pod koniec znów zaczęła.
Zależy co kto lubi ale według mnie dość fajnie potoczyła się historia, dość nieoczywiste zakończenie
  • Odpowiedz