Aktywne Wpisy
wiaderko-z-praniem +460
Wczoraj byłem w biurze i mieliśmy zwykłe spotkanie wewnątrz zespołowe (planowanie sprintu) i normalnie położyłem swój telefon obok lapka na stole. No i po spotkaniu, jak już w kuchni byłem podchodzi do mnie PMka i ni z tego ni z owego, tak po prostu z d00py mówi że mam dziecinne etui (xd).
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co
mickpl +353
Uwaga, achtung, alarm XD
Dynamiczny Mariusz, którego inwestycyjną przygodę obserwuję zrobił kolejny ruch. Przypominam: zakup w wakacje za 900k, próba sprzedaży za 1,2 mln, chętnych brak, oferta wynajmu za 7k, chętnych brak, próba wynajmu za 4,5k, dalej chętnych brak, w marcu dopisane do oferty OKAZJA.
Teraz wróciło na sprzedaż. Za prawie 1,4 mln, mariusz się nie chrzani.
Nikogo to nie interesuje, więc poinformuję o kolejnych ruchach XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #dynamicznemariusze
Dynamiczny Mariusz, którego inwestycyjną przygodę obserwuję zrobił kolejny ruch. Przypominam: zakup w wakacje za 900k, próba sprzedaży za 1,2 mln, chętnych brak, oferta wynajmu za 7k, chętnych brak, próba wynajmu za 4,5k, dalej chętnych brak, w marcu dopisane do oferty OKAZJA.
Teraz wróciło na sprzedaż. Za prawie 1,4 mln, mariusz się nie chrzani.
Nikogo to nie interesuje, więc poinformuję o kolejnych ruchach XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #dynamicznemariusze
Uważam, że jako wykopki powinniśmy wykupić powierzchnie reklamową na Natanie z takim oto tatuażem.
Natan jako swój chłopak na pewno da nam dobry rabat np tatuaż za 1zł.
Dlaczego tak? No bo skoro ma zakaz protokołu Beatris to może powiedzieć że.... została na nim wykupiona powierzchnia reklamowa i on nie odpowiada za treść tego, co daje reklamodawca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
ktoś specjalnie dla żartu założył sobie działalność beatris, i teraz ma za to płacić(głową)bo pewnemu faustynowi się coś #!$%@?ło w tej małej, zawierającej gówno głowie? heh
według mnie, warto dać trochę 'ciala' dla takiej małej polskiej firmy, szanujmy swoich, meble w dużej większości są ciągnięte z Rosji(tani materiał, masa ofert na allegro) więc swoich rodaków należy wspierać.