Wpis z mikrobloga

Czy jest w życiu coś bardziej nieprzydatnego niż taniec? Miałem pod uwagę wzięte jeszcze posiadanie smartwatcha ale robienie z siebie debila na parkiecie chyba to przewyższa.
Kompletnie nie przydatna w życiu czynność, rozumiem każdy sport i każde zajęcie fizyczne, ale taniec? No prośba...
Z chęcią poczytam o innych bezsensownych wynalazkach lub czynnościach z naszego życia.
#pytanie #kiciochpyta #polska #heheszki
karol-blabert - Czy jest w życiu coś bardziej nieprzydatnego niż taniec? Miałem pod u...

źródło: gf-FHXt-26UD-SDcr_taniec-nowoczesny-definicja-historia-rodzaje-kroki-1920x1080-nocrop

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karol-blabert smartwatch zgadzam się, ale taniec przydaje się choćby na weselu czy innej imprezie z parkietem. Masz opanowane spoko ruchy i nie strzyka ci w biodrze do tego mniejsze ryzyko kontuzji. Jak umiesz tańczyć to sprawia ci on przyjemność .
  • Odpowiedz
@JoeGlodomor: xD żadna normalna laska nie leci na taniec, nie mam 15 lat, w swoim życiu parę kobiet poznałem, trochę poruchałem i z żadna nie tańczyłem, nigdy żadna ode mnie tego nie wymagała, a inne rzeczy odgrywały role jak najbardziej.
  • Odpowiedz
@karol-blabert: sport jak każdy inny, jedni lubią biegać za piłką i próbować ją wkopać do siatki, inni uderzać długim, zagiętym na końcu kijem w małą białą kulkę tak, żeby wpadła do równie małej dziury w ziemi, a jeszcze inni lubią poruszać się w rytm muzyki. We wszystkich tych (i wielu innych) aktywnościach jest ten sam sens, czyli przyjemność, dawka dopaminy z aktywności fizycznej. Po prostu dla każdego coś innego jest
  • Odpowiedz