Dobra, lecimy dalej z żetonami na Showup. Wybaczcie, że z takim opóźnieniem - miało być już w czwartek, ale życie, życie jest nowelą i inne obowiązki nie pozwoliły mi na prawilne mirkowanie. Chociaż ostatnio obiecywałem, że zasady przyznawania sekscoinów się zmienią, to po zastanowieniu, będę trzymał się losowania. Kto brał udział w poprzedniej zabawie, ten wie, że jedna z osób, które zaplusuje wpis w ciągu najbliższych 24 godzin, otrzyma pakiet tym razem 300 żetonów na portal Showup.tv. To, co z żetonami się wydarzy, zależy tylko od was. Przy ostatniej zabawie proponowałem płacenie ładnym paniom za robienie kupy przed kamerą, jednak bardziej spodobała mi się propozycja użytkowniczki @Dewiantka, która chciała rzucać żetonami w mokre od szampana dziwki.
I tutaj mamy też nowość, bo oprócz 3 setek żetonów, tym razem będzie też nagroda dodatkowa w postaci 100 sekscoinów dla Mirka, którego komentarz pod tym wpisem do jutra 20:25, czyli do chwili zakończenia zabawy, uzyska najwięcej plusów. Wytężcie swoje umysły i pokłady heheszkowości!
@Serail: Jak dostanę żetony to dokupię jeszcze trochę i poproszę jakąś dziewczynę by nasrała i palcem na cyckach napisała "USUŃ KONTO" oczywiście kupą.
@Serail: z moim szczęściem na te 300 żetonów nie mam co liczyć, ale jak zdobędę te 100 to razem (wszystkie mirki) wybierzemy jakąś laskę i razem zdecydujemy na co pójdą żetony (np: mogę nagrać całego priva ;))
@charles-gregoire: Te pokazy nie są dlatego, że nikt z plusujących ten lub poprzedni wpis nigdy nie miał, nie ma i nie będzie miał dziewczyny, ale taka natura współczesnego człowieka, że ciągnie nas do erotyki. Szczególnie, jeśli w związku jest stagnacja seksualna, to jeśli facet/dziewczyna od czasu do czasu rzuci parę żetonów, żeby ktoś atrakcyjny spełnił jej zachcianki, o które nie może prosić swojego partnera, bo "s--s to tylko do robienia
@SebusPL: Nie mam energii na to, zeby szukac, ale pozwole sobie naduzyc tagu i spytam, czy mirasy maja moze jakies nagrania z szefowa albo SexyGirlShow? Wielkim fanem jestem! Dobrze, ze nie stac mnie na zetony, bo pewnie bym poplynal jak niektorzy xD #showup
@Serail: nie mówiłem że jest szczytem przegrywu, po prostu nie rozumiem dlaczego ludzie za to płacą, ale ja wielu rzeczy nie rozumiem, nie rozumiem wielu fetyszy, wąchania majtek, brudnych rajstop, czy uwielbienia dla stóp. Po prostu głośno sobie myślę na mirko i tyle.
@Serail: @charles-gregoire: Mam dwóch znajomych obaj mają żony od kilku lat a chodzą do klubu ze striptizem by w jakimś stopniu spełnić swoje "marzenia" (fantazje) e-------e. A takie serwisy jak showup to w pewnym sensie taki klub ze striptizem tylko siedzi sie przed monitorem i nie zawsze trzeba płacić by obejrzeć coś ciekawego.
I tutaj mamy też nowość, bo oprócz 3 setek żetonów, tym razem będzie też nagroda dodatkowa w postaci 100 sekscoinów dla Mirka, którego komentarz pod tym wpisem do jutra 20:25, czyli do chwili zakończenia zabawy, uzyska najwięcej plusów. Wytężcie swoje umysły i pokłady heheszkowości!
1. Przypomnienie ostatniego losowania
2. Gala rozdania Wacławów
#konkurs #showup #rozdajo #zadarmo #s--s #c---i #serailcontent
PS. Trzymajcie łapę na pulsie. Oprócz kolejnych żetonów, w przyszłości będą też inne rzeczy. W tym gry różne i różniste - pctowe i mobilne.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
jest nobelon miałeś na myśli?