Aktywne Wpisy
GoodGuyChucky93 +237
MORDECZKI WAŻNA SPRAWA. JEST DŁUGO ALE CZYTAJCIE I PLUSUJCIE. NIECH TO DOTRZE DO NATANA, OKAŻMY MU WSPARCIE I NIE DOPUŚĆMY ZEBY ZOSTAŁ ZNISZCZONY JAK DAWID „SURFER” OZDOBA.
Natan pamietaj, że Ozdóbke też wygwizdali. Nie daj się zniszczyć jak Dawid. Szczekały psy bez kręgosłupa moralnego. Walka w oktagonie to była tylko bitwa której nikt nienoczekiwał, że wygrasz. W imię zasady, że czasami trzeba przegrać bitwę żeby wygrać wojnę ty wygrałeś wojnę.
Pokazałeś, że
Natan pamietaj, że Ozdóbke też wygwizdali. Nie daj się zniszczyć jak Dawid. Szczekały psy bez kręgosłupa moralnego. Walka w oktagonie to była tylko bitwa której nikt nienoczekiwał, że wygrasz. W imię zasady, że czasami trzeba przegrać bitwę żeby wygrać wojnę ty wygrałeś wojnę.
Pokazałeś, że
Potifara +47
Dobry wieczór po dość gorzko-słodkim wydarzeniu. Ten, o którego najbardziej się obawiałem, wraca na tarczy. Natomiast cieszą wygrane Amadeusza Ferrariego, „Guzika" i Normana Parke'a. Jak pisałem wczoraj w okolicach godziny trzynastej i czternastej, Natanowi udało się wyjść do utworu stworzonego przez wyżej wspomnianego Roślika. Wątpiłem w to do końca, ale spokojnie ponad milion widzów wreszcie usłyszało Bobiego Szmerda aka its tajm to merda. Potwierdzenie, że Marcoń wychodzi do tego kawałka otrzymałem w
#famemma