Aktywne Wpisy
gejuszmapkt +540
#grubaimanlet
xd
xd
Polejmnie +91
W straży miejskiej zapracowani po pachy. To wszystko po to by obywatelom żyło się lepiej.
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
2) Ależ ten Darek to jest cep. Laska się angażuje po same uszy a ten zamiast powiedzieć "tak"/"nie"/"nie wiem"/"może" to siedzi jak te cielę i pitoli jak polityk odpowiadający na pytanie co się stało z pieniędzmi. Ech, słuchanie go wręcz boli. Chłopie, jak nie czujesz tego to nie marnuje jej czasu. Jak potrzebujesz więcej czasu to jej o tym po prostu powiedz, bo biedna się zamartwia o co chodzi. Oczywiście, laska łasząca się przed kamerami jak kotka w marcu może krępować, ale znowu, miał niejedną okazję, by jej o tym powiedzieć na osobności. Nie wiem, albo gościowi się odwidziało i brak mu cywilnej odwagi i taktu, by się rozstać. Albo jest mocny tylko w gębie i jak przychodzi co do czego to nie wie jak się zachować.
3) Sara też się zabujała, ale całe szczęście gdzieś tam z tyłu głowy zdrowy rozsądek się tli, bo niezależnie od tego jakby jej się Artur nie podobał to musi wyznaczać granice w ich związku i pokazywać swoje oczekiwania. Zwłaszcza, że gość to wioskowy beton, który świata poza swoim gospodarstwem nie widzi. Osobiście nie byłbym w stanie być z kimś dla którego hierarchia wartości wygląda tak, że najpierw jest pole, następnie rodzice a następnie traktory i rodzice... a dopiero potem ja, ale może jakoś do niego dotrze? Zobaczymy. Niemniej nawracanie o zamieszkaniu razem na tym etapie to już mem i tutaj ładnie go wypunktowała.
4) Normalnie szybcy i cukierkowi. Znają się dopiero miesiąc a już wyznają sobie miłość, dogadują zamieszkanie razem, planują dzieci i nawet coś przebąkiwali o zaręczynach. Biorąc pod uwagę, że wybrała go tylko dlatego, że "show must go on" a jeszcze w poprzednim odcinku mówiła o tym, że jest tylko przyjacielem z perspektywami na więcej to w życiu nie spodziewałem się, że to się tak potoczy i to w takim tempie. I jak już zaznaczyłem, ja jestem w mniejszości uważającej, że Kuba zachowuje się autentycznie. Niemniej jestem pod wrażenie, że teksty rodem z Bravo tak podziałały. Heh, jakbym był na jej miejscu to moje opinie o kandydatach byłyby zgoła odwrotne. Rozważałbym tamtą dwójkę a ten by mnie wkurzał swoimi zagajkami rodem z gimnazjum. Zresztą, jako typ o życiorysie, który starczyłby na cały sezon "Trudnych spraw" odpadłby na starcie.
4) No i Waldek. Tutaj zero zaskoczenia, Ewka w końcu się na nim poznała i zaczyna stawiać stanowcze warunki a on, jak się okazuje, oprócz bycia marnym aktorzyną to jeszcze jest bezjajecznym typem. Nie przegadał z rodzicami sprawy od nie wiadomo jak dawna. No ludzie, przecież masz 40 lat i syna na wychowaniu, najwyższa pora być mężczyzną. No, ale zamiast jakoś rozwiązać tę sprawę to wolał mieć pretensje do niej, że oczekuje od niego rozwiązania swoich spraw zamiast się w nim zakochiwać XD
#rolnikszukazony
@jedna_odpowiedz: Ewka może tak, ale Waldek chciał ją pocałować :P