Aktywne Wpisy
Jak czytam na co te dotacje z #kpo poszły i pamiętam, że drugi próg mnie wali w dupsko bez smarowania, a mam kredyt hipoteczny do spłaty i jednocześnie wykańczam mieszkanie to mnie r-------a od środka Jeżdżę ponad 25letnim autem, inwestuje pozostałości wypłaty w nadziei na lepszy byt za 10+ lat, a tu Zbynio z Tadzikiem składa wniosek i cyk! 500k na dywersyfikacje biznesu w postaci placu zabaw dla pimpków. Odechciewa

curiousboi +72
Znalazłem na strychu ponad 100 letnia maszynkę do landrynek po pradziadku, i tak k---a wpadłem n------y i wyszło mi xD chcecie spróbować?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Zasadniczo to chciałabym ten grzejnik jeszcze trochę podkręcić, jeśli się da. W kuchni mam podobną sytuację (zabudowany grzejnik i zdjęta głowica) i tam bym z kolei trochę temperaturę zmniejszyła. W obu tych przypadkach musiałabym najpierw założyć jakąś głowicę, żeby temperaturę wyregulować, ale no właśnie nie wiem czy mogę zakładać głowicę, jak nie mam pewności, że obecnie grzejnik jest rozkręcony na max.
#pytaniedoeksperta #ogrzewanie #hydraulika #remontujzwykopem
źródło: 1000026722
Pobierzźródło: 1000026723
Pobierzźródło: 1000026725
PobierzTermostat tylko ta głowice naciska jeżeli dochodzi do temperatury zadanej to dociska iglice i ogranicza przepływ.
Dom czy blok?
@mklaudia: nie. Ten "dzyndzel" jest dociskany głowicą, jak ją zdejmiesz to otwiera się na max
źródło: IMG_20231203_010912
PobierzEdit ewentualnie zapowietrzony grzejnik
źródło: 1000002618
Pobierz