Aktywne Wpisy
majkkali +31
winsxspl +9
2020-2024 to popieprzone czasy na świecie.
COVID, wojna na Ukrainie, wojna w Palestynie, zamieszki w Iranie przez kobiety bez hijabu, odbicie władzy przez Talibów w Afganistanie, zamachy stanu w Afryce, fala uchodźców w Europie, zamachy w cywilizowanych krajach - na prezydenta Trumpa czy premiera Fico, śmierć Królowej Elżbiety... o czym jeszcze zapomniałem? Coś jeszcze wam przychodzi do głowy?
#wydarzenia #historia #usa
COVID, wojna na Ukrainie, wojna w Palestynie, zamieszki w Iranie przez kobiety bez hijabu, odbicie władzy przez Talibów w Afganistanie, zamachy stanu w Afryce, fala uchodźców w Europie, zamachy w cywilizowanych krajach - na prezydenta Trumpa czy premiera Fico, śmierć Królowej Elżbiety... o czym jeszcze zapomniałem? Coś jeszcze wam przychodzi do głowy?
#wydarzenia #historia #usa
(。◕‿‿◕。)
Jestem pod wrażeniem jak bardzo nowy marszałek jest świeży i uświadamia nas że tylko interesując się polityka zwiększymy nasza kulturę demokracji co utrudni takim pomiotom jak pis robić sobie jaja z państwa.
Stabilizator kamery jakiś lepszy montaż i uważam że seria z sejmu może być ładna i przyjemna i edukować nas i zwiększać poczucie że to miejsce wkoncu należy do nas i że jak ich wyrzucić na taczkach to będziemy wiedzieć przez które drzwi do nich trafić #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
Widzisz, można nie być fanem żadnej partii, ale pozostać krytycznym i oceniać efekty.
Po gościu, który opowiadał się za paszportem covidowym czy likwidacją gotówki nie spodziewam się zbyt wiele.
widze że kryptopisowcy ewoluują i nauczyli się zastępować "ALE" innymi wyrazami xD
Uwielbiam te szurskie "poczytaj o tym, poczytaj o tamtym" xDD
Wiedza tajemna dostępna tylko dla wybranych. Ludzie którzy przejrzeli na oczy xD
@Acapulco420: teraz to bardziej ludzie będą patrzeć na ręce KO, 3D i PSLowi. A później kolejnym rządom
Opowiedz mi o tym, kto sponsoruje pana Hołownię i kto go wypromował.
No najpewniej Soros, Schwab, Merkel, Greta Thunberg, CEO Siemensa i kto tam jeszcze waszym zdaniem rządzi potajemnie światem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
LOL
Kotłownia jest sponsorowany przez Amerykę. Będzie robił to, co mu sponsor każe.
Jak będziesz miał więcej niż 16 lat to zrozumiesz to nieco lepiej.