Aktywne Wpisy
Saper86 +230
Akcja z dzisiejszej nocy na moim osiedlu. Chłopom kradzież sie nie udała #zlodzieje #czestochowa #kradziez
DickSlinger9000 +114
To chyba najbrutalniejszy blackpill jaki kiedykolwiek widziałem.
Atrakcyjny facet, który strzelił mężczyźnie dwa razy w plecy, powodując jego paraliż staje się popularny na tiktoku.
1 MILION POLUBIEŃ, pełno komentarzy od amerykańskich Julek proszących go o instagrama.
Co jest nie tak z ludźmi?
#przegryw #blackpill
Atrakcyjny facet, który strzelił mężczyźnie dwa razy w plecy, powodując jego paraliż staje się popularny na tiktoku.
1 MILION POLUBIEŃ, pełno komentarzy od amerykańskich Julek proszących go o instagrama.
Co jest nie tak z ludźmi?
#przegryw #blackpill
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wszystkiego dobrego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@chaszczyk zobaczymy na jak długo ;)
@KapitanPolska dziękuję :)
@sayanek dziękuję i wszystkiego najlepszego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Maly_Jasio mówią, że to już z górki ;)
@____yyyy sam się zdziwiłem!
@Mexii dziękuję synku ;)
@Keliopis dziękuję :)
@chapiesz__czy__chrapiesz oszukujo!
@Mintaa ludzie to nie wiem, kaczory jak widać tak ;)
Po chwili ogarnąłem, że to już 40lvl a ja jestem #!$%@? 95 i za 2 lata będę miał 30 xD
Wszystkiego najlepszego Miras, ponoć po 40tce zaczyna się życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak btw pamiętam serial czterdziestolatek jako dzieciak, i miałem wrażenie, że ten
@Kaczorra: akurat odpadki mięsne w stylu kości, stare mięso, padlina, resztki zwierząt wrzuca się do zmieszanych. Do bio wrzucamy tylko rzeczy kompostowe czyli np. pozostałości roślin, warzyw, owoców i drzew. Wiem to bo w poprzednie urodziny wskoczyłem do bio-kubła, ale zamiast mnie skompostwoać to tylko podnieśli oplatę za śmieci. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@folwgnag94 dzień dobry. Gdy kończyłem 30 lat, a było to hen hen temu, to niewiele pamiętam, bo byłem wtedy w delegacji we Włoszech i kojarzę tylko, że spirytus był dwa razy tańszy niż w Polsce. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JanuszMirekAndrzej jedynym pokemonem w tym pomieszczeniu jestem ja! ;)