Wpis z mikrobloga

@_Blanche_Barton: ja tu poza luźną "leniwą" kreską nie widze nic prymitywnego a raczej typowy ekspresjonizm na granicy impresjonizmu może, na pewno jest to styl bardzo spójny i ja tu nie dostrzegam naiwności typowej dla prymitywizmu a raczej celową chęć pokazania jakiejś atmosfery, czegoś nieokreślonego malarskiego, wiem że wszedłem w tryb p---------a jak typowy "krytyk sztuki" no ale takie mam odczucia. To nie jest ładny głupiutki obrazek, tylko coś artystycznego i
  • Odpowiedz
@Theo_Y wpisz sobie w google pracę licealistów, ja nie mówię że obraz opki jest brzydki, jest po prostu, prosty, nic szczególnego, żadna wyższa sztuka, bez obrazy oczywiście, sama rysuje i moje prace też są prymitywne chociaż zupełnie inna tematyka.
  • Odpowiedz
@_Blanche_Barton: wpisałem ja nic tskiergo nioe widze, są owszem prace lepsze techniczne ale nie o to chodzi, chodzi o atmosfere o całokształt o intencje, czy powyższy obraz to wybitne osiągnięcie opki? No nie xd. Ale ja widze, że idzie to generalnie w dobrym kierunku
  • Odpowiedz
@Theo_Y oczywiście że idzie w dobrym kierunku, tylko nie jest to nic wybitnego, tylko o to mi chodzi. Nie zrobisz na to WOW, ale przynaniej rokuje dobrze, praktyka czyni mistrza, podobno talent można wyćwiczyć.
  • Odpowiedz
@pome8_8 Eh, pomyśleć ile chwil się spędziło na przystanku czekając na tramwaj lub autobus. Szczególnie wieczorową porą. Można było oddać się kontemplacji. Poczuć chwilę. Czasami rzecz jasna wkurzenie że wciąż nie przyjeżdża. Choć myślę że i tak sama podróż ma jeszcze większy bagaż emocjonalny.
  • Odpowiedz